Prikazujem 2 izdelka

OKVIR ZA ŠOTOR

Okvir za šotor, si želite vedno suh predpražnik? Kaj ni prijetnejše, ko več


ste na poti domov in pada dež in vse kar morate storiti, je skočit iz avta do vrat in že ste na suhem. Nerodno pa je, če lije po vas še med odklepanjem vrat in potem stopite v hišo celi mokri. Nadstreški so prava rešitev za nebu izpostavljene vhode, brez njih je pa nerodno.

Na voljo so nadstreški različnih dimenzij, tako da so primerni za različna vrata in vhode. Ne glede na to ali gre za hišo, stanovanjsko poslopje, pisarno ali industrijsko stavbo. Prav tako so na voljo iz različnih materialov, tudi iz stekla. V tej kategoriji pa boste našli tudi nadstreške malo drugačne vrste. Za stojnico je zelo primeren prostoječ nadstrešek. Preglejte in najdite svojega!

Imate na vašem vrtu, terasi ali dvorišču urejen prostor, kjer se radi zadržujete? Velika možnost je, da ste se že srečali z sončevimi nagajivostmi. Zelo prijetno je, ko nas toplo sonce obsije, druga pesem pa je, ko je sonce premočno. Zagotovite si pravo vrsto Senčnika! Še posebej med poletjem, med 11. in 16. uro, je bolje, da niste direktno izpostavljeni soncu. Senčno jadro je odlično za večje površine. Spodaj lahko postavite Vrtne garniture in si ustvarite funkcionalen prostor na svežem zraku. Preverite še Pripomočke za nadstreške.

Se vračate domov tudi ponoči? Želite imeti preglednost nad tem, kaj se dogaja okoli vaše hiše, tudi ko pade mrak? Priskrbite si Zunanjo in vrtno razsvetljavo.

Je varnost tista, ki vam manjka? Preglejte Varnostne sefe.

Preloader