Prikazujem 1–24 od 194 izdelkov

ŠPORTNI REKVIZITI

Opremite se za vašo športno zabavo ali resnejši turnir.več

Za razgibavanje ne potrebujemo veliko: Ko si pa želimo izpeljati trening z določeno vrsto športa, pa le naše telo ne bo dovolj. Športni rekviziti poskrbijo, da gibanje popeljete na nov nivo.

Boksarska Hruška / Set Boksarske Vreče na Vrtljivem Nosilcu
Boksarska Hruška / Set Boksarske Vreče na Vrtljivem Nosilcu

Športni rekviziti nam pripomorejo pri izpeljavi športnih aktivnosti oziroma treningu. Tukaj najdete rekvizite za vaš vrt ali dvorišče, kot so Nogometni goli in mreže. Tako se boste lažje odločili “premakniti s kavča”, če vam to predstavlja kdaj problem. Prav tako pa se tukaj najdejo rekviziti za šport, ki potrebuje večjo površino, kot je recimo Tenis. Je vaša Teniška zaščitna mreža že dotrajana? Priskrbite si novo, ta bo vaše teniško igrišče varovala pred neželenimi vplivi vremena, poleg tega pa bo za igralce ustvarila nekaj zasebnosti. Si želite zasebnost tudi pri treningu drugih športov, recimo Boksa in borilnih veščin? Potem bodo Mreže za zasebnost dobra izbira.

Imate potrebo po drugačni Športni opremi? Za vse navdušence preživljanje časa v rekah in morju so tu Vodni športi. V Rekreaciji na prostem pa najdete opremo za še vse ostale aktivnosti na prostem. Je vaša služba ali šola predaleč za iti peš, če greste z avtom pa se vam zdi rahlo nesmiselno? Skiroji so prava in popularna rešitev za takšne primere. Prav tako pa so praktične velikosti, tako da jih lahko s seboj vzamete tudi na vozile javnega prometa.

Si želite telovaditi v notranjih prostorih ali pa vsaj imeti to možnost vedno na voljo? Potem si oglejte kategorijo Telovadba in fitnes. Da bodo otroci že od majhnih nog navdušeni nad aktivnostjo, pa jim privoščite Otroška igrala.