Prikazujem 1–24 od 9943 izdelkov

VRTNE GARNITURE

Za popolno urejen vrt in udobno preživljanje prostega časa ne smete pozabiti na več

pravo izbiro vrtne garniture. Lahko se odločite za različne sete: to so lahko seti jedilniške vrtne garniture, da lahko uživate v obroku tudi zunaj ob prijetnem vremenu ali pa seti zunanje sedežne garniture za popoldanski počitek ali druženje.

Vrtna barska garnitura z blazinami 7-delna poli ratan rjava
Vrtna barska garnitura z blazinami 7-delna poli ratan rjava

Za dnevne sobe mamo tudi velik izbor notranjih Sedežnih garnitur. Na voljo so vam vrtne garniture v različnih oblikah, velikostih in delih. Lahko se odločite za oblazinjene sedežne garniture iz poli ratana ali akacijevega lesa ali kombinacijo obeh. Garniture iz aluminija se prav tako lepo podajo na vrt, saj dodajo lesk. Vrt za dobro druženje pa mora imeti tudi vrtno mizo. Te so na voljo iz različnih materialov, od lesenih do železnih in iz različnih struktur za različne namene uporabe. Če pa iščete notranjo mizo za v jedilnico ali mogoče pisarno pa se pester izbor miz nadaljuje.

Da bo sedežna garnitura dobro služila svojemu namenu vam priporočamo da jo postavite blizu Zunanjega žara ali pečice.

Poskrbite, da bo tudi vaš vrt oddajal prijeten ambient celotnega doma! K prijetnem ambientu lahko pripomorete z barvnimi cvetlicami, ki jih lahko posadite v cvetlična korita in dodate kakšno klop, tako da si lahko ustvarite svoj mali kotiček v naravi.