Prikazujem 1–24 od 361 izdelkov

ORODJE

Vsaka hiša ga potrebuje. Ene več druge manj, da bo življenjeveč


bolj enostavno, je dobro za nas, če imamo pri hiši Orodje. Vse kar kupimo, kupimo zato, da nam bo služilo za določen namen. Ponavadi ne razmišljamo, ali pa si vsaj ne želimo da se bo kdaj popravilo. Bojše pa je, da se za to vseeno pripravimo in tako manjše težave odpravimo sami. Orodja pa ne uporabljamo le za popravilo. Z njim lahko ustvarjamo, gradimo in izboljšamo vse kar nam domišljija dopušča.

Zračni orbitalni brusilnik samo-sesalni 150 mm
Zračni orbitalni brusilnik samo-sesalni 150 mm

Poznamo različna orodja za različne namene in potrebe. Doma vedno pridejo prav kakšne Klešče in Kladivo. Resnejše, ki orodje večkrat uporabljate, pa se opremite s Kompleti orodja. Potrebujete orodje za urejanje vodovodnega sistema? Preverite Vodovodarstvo.

Se ukvarjate z lesom, ali pa si to želite? Za manjše stvaritve ali velike projetke, je ponavadi vedno zraven Žaga. Da bo rezanje varno in stabilno je tu Stojalo za rezanje lesa. Potrebujete pobarvati večje površine? Olajšajte si delo z Orodjem za barvanje. Radi ustvarjate zunaj ali pa imate v avto malo potojočo delavnico? Poskrbite za dobro podlago pri delu z Zložljivimi mizami.

Imate doma delavnico ali prostor v garaži, kjer hranite vse vaše potrebščine za popravila, delo in ustvarjanje? Poskrbite za Shranjevanje in organiziranje vašega orodja. Tako boste vedno našli tisto, kar potrebujete. Imate v vaši delavnici oziroma garaži ali vrtni lopi več kot le orodje? Poskrbite za organiziranost celega prostora z raznimi Stojali in opremo za skladišenje. Urejate tudi papirje in si želite primeren prostor za arhiviranje? Za to so namenjene Pisarniške in arhivske omare.