Prikazujem 1–32 od 3838 izdelkov

MIZE

Mize za vsak prostor in vsak namen.več

Iščete novo, kvalitetno in vzdržljivo Jedilno mizo za postrežbo odlične hrane, vabila večjega števila ljudi in igranje družabnih igric za vso družino! Ali mogoče manjšo mizo za dva?

Vašemu domu lahko podarite Barsko mizo, ta bo primerna za postrežbo vaših domačih in vseh gostov,mogoče bo pa dobro služila za zajtrk v modernem stilu? Vaši dnevni sobi se bo dobro podala kvalitetna Klubska mizica, ki bo povezala sedežno s prostorom. Naj služi kot podloga za vaš topli napitek, knjige, male elektronske naprave ali stvari, ki jih boste iskali pozneje. Za kotičke in hodnike, kjer se zdi da vedno nekaj manjka, vedno prav pridejo vsestranske Konzolne mizice – za ključe, rože, časopis ali skrivne predale.

Okrasite in opremite vašo kopalnico ali spalnico s praktičnimi, vsem organiziranim damam priporočljivimi Toaletnimi in kozmetičnimi mizicami. Te vam bodo pripomogle k urejeni jutranji in večerni rutini in k udobnem ličenju. Za vse tiste na bolj praktični strani imamo na izbiro tudi nemalo Zložljivih miz, katere lahko uporabljate kjerkoli in kadarkoli, naj bo za piknik, vašo ali sosedovo delavnico ali za sproščeno delo na svežem zraku.

Za vas smo pripravili pestro izbiro miz in različnih Dodatkov za mize za vsak namen! Zaščitite svojo mizo za še daljši čas optimalne uporabe!

Izbirate lahko med lesenimi, steklenimi in kovinskimi mizami, modernimi ali bolj preprostimi, a vedno kakovostnimi! Na voljo so v večih barvah – naravnih ali bolj pisanih. Prelistajte med izdelki in najdite mizo, ki čaka na vas.