Prikazujem 1–24 od 180 izdelkov

VODNI ŠPORTI

Plavanje, surfanje, veslanje in čofotanje, vse to jeveč


dejansko igra v vodi. Če pomislimo je šport v bistvu le igra. Le za kaj bi potem tekali za žogo in temu rekli igra nogometa? Vodni športi ali igrivo rečeno igranje v/na vodi pa je eden bolj zanimivih športov kot na primer vožnja z SUP – om. Zakaj? Ker lahko zaradi sestave vode v ali na njej počnemo raznovrstne norčije, plavamo mrtvaka in pozabimo na cel svet. Lahko pa nam predstavlja le prostor za trening.

Napihljiva SUP deska za veslanje rdeča in bela
Napihljiva SUP deska za veslanje rdeča in bela

Vsak od nas je že videl kakšen film s klasičnimi sproščenimi (ali tekmovalnimi) “surferji”. Čeprav ima Slovenija le nekaj obale, pa deskanje pri nam ni mogoče. Na srečo pa imamo danes svet na dlani in potovanje poceni. Živite življenje in sprobajte čim več! Za kaj se ne bi odpravili na tokratni dopust malo dlje in se naučili surfat? Surfanje je izjemen in zabaven šport. Nekaj čudovitega in neopisljivega je sedeti na deski in opazovati ocean. Mogoče pa želite le vašemu otroku kupiti le Desko z vrvico. Tokrat ne boste imeli priložnosti surfat? Potem pa lahko mogoče probate veslati z SUP Deskami za veslanje.

Za športanje na vodi pa ne potrebujete morja. Rečni športi so dosti razviti. Čolnarjenje in rafting je dobra ideja za izlet celotne družine. Potrebujete novo popestritev? Zakaj ne bi postalo čolnarjenje, če imate radi vodo, vaš nov hobi? Ali iščete nekaj bolj dostopnega in sproščujočega? Je Ribolov to, kar iščete?

Uživate ob pogledu na sneg, razen ko je kepa pred vašim obrazom seveda? Potem dobite idejo za nov izziv ali aktivnost pri Zimskih športih in aktivnostih.