Prikazujem 1–32 od 91 izdelkov

MASAŽNE MIZE

Brez njih bi težko nudili kvalitetno in udobno masažo,več

saj omogočajo primeren način pristopa maserja do stranke. Masiranec se prav tako lahko popolnoma sprosti v ležečem položaju, zaradi česar so njegove mišice sproščene in tako lahko masaža tudi učinkuje. Se ukvarjate z masiranjem? Želite mogoče nuditi masažo svojim bližnjim? Kakršen koli je razlog, brez Masažne mize, to preprosto ne bo to.

Masaža ima veliko različnih stilov, ki dosežejo različne učinke. Nekateri so za takojšnjo sprostitev, drugi sežejo globje v mišična tkiva, kar povzroči nekaj bolečine, vendar nosi dolgotrajne učinke boljšega počutja, saj prekrvavi celotno telo. Vsekakor pa se lahko masaže izvajajo tudi drugače kot v ležečem položaju. Zato so vam na voljo tudi Masažni stoli, ki omogočijo korektno in učinkovito masažo za tiste, ki ne morejo uporabljati masažne mize. Da poteka vse gladko in da lahko gibe izvajamo z nadzorom, pa so zelo uporabna različna Masažna olja. Za še bolj gladki potek masaže, pa lepo priskočijo na pomoč razni Masažni pripomočki. Opremite se in ne pozabite ob masaži biti sproščeni tudi sami!

Masaže so super, manj super pa je, če nas telo konstantno boli. Najlažje si vedno lahko pomagamo sami. Najprej tako, da se držimo pravilno, saj naša drža krepi mišice same po sebi. Ko so glavne mišice ojačane, se boste držali pokončno brez truda. Veliko sedite? Priskrbite si Delovni stol, ki vas bo spodbujal k pravilni drži in tako boljšemu počutju. Še boljši efekt pa boste dosegli, če boste telovadili. Rekreacija na prostem je dobra izbira, saj se poleg naužite še svežega zraka in sončnih žarkov. Da bo rekreacija vedno dostopna, pa se opremite s pripomočki v domačem okolju. Preglejte ponudbo Športne opreme in najdite svoj način.