Prikazujem 1–32 od 1249 izdelkov

VODOVODARSTVO

Vodovodarstvo, je tista stroka, ki poskrbi, da v hiši vse gladkoveč


teče. Da bo teklo z lahkoto in bo uporaba vašega vodovodnega sistema enostavna za uporabo, pa vam priporočamo ogled vseh izdelkov za Vodovodarstvo.

Kuhinja in kopalnica sta vir vode v hiši. Za funkcionalno uporabo, so potrebni kvalitetni izdelki, ki bodo pripomogli k dobro urejenemu hišnemu sistemu. Pri nekaterih pa lahko izbiramo tudi stil, saj pokrivajo večji del prostora.

Da bosta kopalnica in kuhinja funkcionalna je najprej potrebo poskrbeti za dober vodovodni sistem. Za to so potrebni kvalitetni in trpežni Odtoki oziroma  Odvodni kanali. Da bo voda pritekla v hišo potrebujemo Pipe. Od namena uporabe in velikosti korita je odvisno kolikšen pritisk vode bo potreben in kako naj priteče.
Kuhinjska korita so različna. Če vestno uporabljate pomivalni stroj in skoraj nikoli ne pomivate posode v umivalniku, vam priporočamo enojno kuhinjsko pomivalno korito. Če občasno pomivate posodo je na voljo tudi enojno kuhinjsko pomivalno korito z odcejevalnikom. Za večje kuhinje pa priporočamo ogled dvojnih kuhinjskih pomivalnih korit.

Vodovodarstvo pa igra največjo vlogo v kopalnici. Kopalniški umivalniki ter Tuš so vsak dan v uporabi, za to je pomembno, da so dobro zasnovani tako, da vam služijo dolgo časa.

Za prijetno kopalnico pa poskrbimo tudi z “mehko opremo”. Brisače so nunja kopalniška oprema. Vendar igrajo tudi vlogo pri vašem razpoloženju – izbira barve in vzorca po splivala na vaše razpoloženje. Če želite umirjeno in “čisto” vzdušje izberite Brisače in Zavese svetle in čiste barve kot so na primer modra, bela ali bež.