Prikazujem 1–30 od 43 izdelkov

SENČNO JADRO

Ljubitelji preživljanja vročih poletij v vseh odtenkih senčke.več


Tole je kot nalašč za ljubitelje vročih poletij. Senčna jadra vam bodo dala tisto, kar iščete. Predstavljajte si poletje, žgoče sonce, šumenje vetra in Ležalnik,  Visečo mrežo ali celo Vrtno garnituro. S kozarcem hladne pijače v roki se pozibavate in poslušate petje ptic, sproščeni in zadovoljni. Nad vami visi Senčno jadro, ki vam nudi zavetje pred sončnimi žarki in daje prijeten hlad. Morebiti potrebujete samo senčko za balkon na sončni strani ali zasenčenje sončne terase v popoldanskih uricah? Preverite še ponudbo Balkonskih tend. Da boste lahko uživali ob ledeni kavici s sladoledom brez strahu pred soncem. Mogoče pa potrebujete le senčko za vašega razigranega in neutrudnega  malčka, ki noče z Otroških igral. S tako zaščito se lahko zadržuje na svežem zraku čez celo poletje, vsak dan.

Za popoln poletni občutek si preverite tudi ponudbo naših Zunanjih žarov. Le ti lahko zadovoljijo najzahtevnejše gurmane in tudi vas, ljubitelje poletnih piknikov. Porcija čevapov z mlado čebulo in skodelica pečenega prebranca vsake toliko zelo dobro dene. Seveda pa Zunanji žari, pečice in posode  zmorejo tudi pripravo hrane za vegetarijance, na primer na žaru pečene bučke, melancane in papriko. Mnjami…

Senčno jadro je idealna ideja za darilo staršem, ki sta se prad kratkim upokojila. Če sta si uredila vrtno teraso, bosta tam uživala svoje zaslužene trenutke. Poletja bodo prijetnejša in lahkotnejša. Različne dimenzije omogočajo različno velike zastore pred soncem. Tako, da so primerna tudi za večje družbe in pogostitev vseh vrst druženj.