Prikazujem 1–32 od 575 izdelkov

OTROŠKO POHIŠTVO

Malčki skupaj s seboj prinesejo ogromno veselja in radosti naveč


ta svet. Hkrati pa zahtevajo posebej varno in toplo okolje v svojih krhkih začetkih obstoja. Vsak starš želi najboljše za svojega otroka, zato je značilno, da se začnejo nanj pripravljati kaj hitro po tem, ko napove svoj prihod. Še posebej je vznemirljivo, ko je starševstvo novost. Danes je na trgu nešteto pripomočkov in izdelkov, ki olajšajo skrb. Otroško pohištvo je tisto, ki vam bo omogočalo ustvariti primeren prostor za previjanje, spanje, dojenje ter kasneje igranje in učenje.

Dojenčki večino dne prespijo, dokler se čuti ne razvijejo dovolj, da otroke začne svet okoli njih čedalje bolj zanimati in kaj kmalu, se zvečer z njimi prerekamo okoli spanja. Za vašega dojančka izberite Otroško posteljo v mirnih barvah, ki bo s svojo škatlasto obliko otroka lepo varovala. Ko otrok shodi, pa vse do najstništva, pa je lahko njihovo počivališče pograd s toboganom ali dirkalni avto. V začetkih malčevega premikanja, se ta hitro prilazi do mest, ki niso varna. Prav tako je lahko prehod iz zibelke na mladinsko posteljo podvržen padcu sredi noči. Oboje lahko preprečite z Varnostnimi ograjicami.

Ste mlada mamica ali očka, ki vestno išče najboljšo ponudbo po kakovosti in ceni? Potem bo morda prav komplet Otroške sobe prava izbira. Da bo pohištvo držalo tudi potrebne pripomočke in oblekeTako boste lahko mirni, saj boste pripravljeni na dojenčkov prihod. Po prvih mesecih, ko se z dojenčkom že kam odpravimo, pa brez Vozičkov za otroke  skoraj, da ne gre.