Prikazujem 1–32 od 457 izdelkov

OPREMA ZA MAČKE

Oprema za mačke, da bodo vaše muce in mačkoni dobro preskrbljeni in zadovoljni.več

Ima vaša mačka dovolj zabave skozi dan? Je bolj notranji muc? Poskrbite, da bodo vaši puhasti hišni ljubljenčki imeli vse kar potrebujejo za srečno življenje. Preverite Potrebščine za mačke in omogočite vašemu mucu zabavo in udobje skozi cel dan.

Mačke so živali, znane po svojem karakterju in igrivosti. Čeprav hišne muce ne živijo več v divjini, imajo še vedno v sebi divji nagon. Zato morajo skakati, se praskati in loviti. Da bo vaš muc zadovoljil svojo potrebo po praskanju in igranju, so za to kot nalašč Mačja drevesa. Čeprav so to živali, ki izhajajo iz divjih mačk, pa to še ne pomeni, da ne potrebujejo udobnega spanca in poležavanja čez dan. Da ne bo mačjih dlak povsod, ji namenite ležišče, kjer se bo vaša mačka zadrževala. Da se bo z veseljem vračala, naj bo njeno ležišče udobno, prijetno in predstavljalo prostor, kamor se vaš muc lahko vedno vrne. Preverite ponudbo Mačjih postelj in izberite pravo.

Imate hišnega ljubljenčka druge vrste? Preverite še ostalo ponudbo Za živali in najdite tisto nekaj. Najdete pripomočke tudi za večje živali, ki se ne znajdejo v hišah. Če redno urejate vaše hišne ljubljenčke, vam priporočamo ogled Pripomočkov za urejanje hišnih živali.

Ste radi aktivni in želite vzeti vašega hišnega ljubljenčka s seboj? Za daljše pohode in izlete se splača omisliti Voziček za hišne živali. Za vse športne navdušence in tiste, ki greste radi redno v naravo, priporočamo ogled Športne opreme. Pri Rekreaciji na prostem najdete tudi vse za Kampiranje in pohodništvo in tam Šotore, ki bodo prav prišli za izlete vseh vrst.