Prikazujem 1–32 od 592 izdelkov

BAZENI IN SPA

Poskrbite za pravo mero sprostitve vsak dan, tudi če ostanete doma.več


Življenje ima veliko vzponov in padcev. Da se bomo z njimi dobro spopadli in tako nadaljevali v željeno smer, moramo poskrbeti za naše počutje. K temu nam bodo pripomogli Bazeni in spa.

Poletje bi sigurno večina od nas želela preživeti na morju. To pa v večini primerov ni mogoče. Osvežitve pa vseeno vsak dan pridejo prav. Da se boste lahko ohladili med sončenjem ali po vožnji po soncu, ko boste prihajali domov po službi, si privoščite Bazen. Gradnja podzemljskega bazena je lahko hitro prevelik projekt, ali za večino ne mogoč. Nadzemeljski in napihljivi bazeni pa so hitro postavljeni in nam služijo prav tako dobro. Če imaste manjši Vrt pa poskrbite za svežino z Vrtnim ali solarnim tušem. Sončenje ne zahteva veliko prostora. Z Ležalniki se lahko sončimo kjerkoli doseže sonce. Da bomo sončno svetlobo lažje regulirali in s tem ohranili zdravje naše kože, pa so na voljo Senčniki.

Radi priredite poleti kakšno zabavo? Poskrbite za animacijo s Pikadom in ostalimi ozdelki za zabavo. Preverite Ustvarjanje in zabavo. Da bo preživljanje sončnih dni še udobneje pa za to Vrtno pohištvo poskrbi.

Za sprostitev skozi celo leto pa poskrbijo Masažne kadi. Napihljivo masažno kad pa lako postavite kjerkoli in jo lahko prestavljate po mili voljo. Si želite zmasirati stopala ali ramena po napornem dnevu, kandidata, ki bi vas zmasiral pa ponavadi ni na voljo? Preverite Masažne aparate in si omogočite sprostitev mišič katarkoli si poželite.