Prikazujem 1–32 od 1998 izdelkov

VRT IN VRTNARJENJE

Vrt in vrtnarjenje je prava zabava in dober trening za kreativnost!več

Pri imetju vrta je dobro to, da ga lahko kreirate po svoji volji in domišljiji. Za izvedbo te domišljije, pa je pomembno, da imate na voljo pravšnja orodja in konstrukcije za stvaritev vaše vizije. Zato smo tu mi! Trato in vrt je morda težko vzdrževati, vendar to ne pomeni, da nam ni v veselje. Za urejanje večjih površin okolice kot je trata, večji vrt ali grmovje, vam priporočamo ogled rubrike Vrtni stroji. Tam boste našli različno velike stroje – od Preproste kose z brusilnim kamnom, Bencinskih škarij za grmovje in Večnamenskega električnega vrtnega orodja do večji in zmogljivejših strojev kot je recimo Bencinski kultivator. V tej rubriki najdete tudi ergonomske strojne sedeže in še več. Razne vrtne dodatke pa najdete tukaj.

Za vse ustvarjalce, ki imati radi vrtnarjenje kot enega svojih najljubših hobijev, pa smo prepričani, da vam bodo izdelki, kot so leseni lonci za sajenje vrtov ali stojala za rože všeč. Nudimo tudi Rastlinjake vseh velikosti in vrst, kot je na primer ojačan rastlinjak iz aluminija z vgrajenim temeljem.

Se pozimi spopadate s snegom? Potem skoraj zagotovo potrebujete opremo za čiščenje snega . Opremite se s krpljami in lopatami in brezskrbno dočakaj zimo. Če so pa površine večje, pa vam predlagamo ogled Naprave za pluženje snega za čiščenje poti.
Da bo vaš vrt še lepši in deležen več pozornosti, pa vam predlagamo, da svoj vrt opremite z Vrtnim pohištvom. Zakaj ne bi imeli obeda ob lepem vremenu ob vašem rodovitnem vrtu?