Prikazujem 1–32 od 68 izdelkov

GOSTINSKI APARATI IN IZDELKI

Gostinski aparati in izdelki, opremite vaš lokal ali dom s pripomočki in si olajšajte delo.več

Imate v lasti lokal, restavracijo ali gostilno? Ali pa zanj skrbite? Novi Gostinski aparati in izdelki bodo popestrili vašo ponudbo in vi s tem privabili nove goste! Prirejate večjo zabavo? Dobro pogostite povabljene. Mogoče pa imate veliko družino in si želite poenostaviti pripravo hrane.

Nudite v vašem lokalu sendviče in podobne obroke? Prepričajte se, da nimate slučajno dotrajanih Električnih plošč in žarov. So pa tej dobra ideja tudi za večje družine. Je na tleh ob pultu vedno nadležna lužica? Priskrbite si novi Ledomat. Vsi, ki nudite pomfrit, pa boste težko brez Cvrtnika. Po vsej verjetnosti ima vaš lokal tudi teraso. Da se bodo lahko gosti odločili obedovati na soncu ali v senci, opremite vašo teraso s Tendo. Tako bo ob vhodu hladneje, saj bo pod senco. Ob posameznih mizah pa lahko postavite Previsne senčnike, ki si jih bodo gostje lahko regulirali sami. So mize v vašem baru že obrabljene? Zamenjajte Namizne plošče in jim dajte čist izgled. Za nameček p

Nudite catering? Vključite v vašo ponudbo še Šotor za zabave. Z njim boste vi ali vaše stranke lahko priredili kakršni koli dogodek na prostem brez težave ali skrbi zaradi vremena. Opremite se s primernimi gostinskimi aparati. Hladilnik za vino bo sigurno med obvezno opremo. Razen, če gre za otroško prireditev. Potem pa so boljša izbira Aparati za sladkorno peno in Aparati za kokice. Ob lepem vremenu pa lahko popestrite dogajanje z Zunanjimi pečicami in žari.