Prikazujem 1–32 od 6827 izdelkov

DOM

Dom je odsev vaše osebnosti, v njem se morate ves čas počutili prijetno, zato je pomembno, da natančno izberete podrobnosti in se ne zadovoljite z manj kot si želite. Ste na pravi  spletni strani, kjer bodo vaše želje zaživele in spomnili se boste, s čim še lahko razvajate svojo fantazijo v svojem domu. Za začetek vam ponujamo različne dekoracije iz naše ponudbe.

Dekorativne blazine ali klasične zavese v različnih barvah, bodo vsaki sobi dale poseben čar. Prav tako je razsvetljava  pomembni člen in jo je treba skrbno izbrati. Moderne stropne svetilke ali nastavljive svetilke se bodo popolnoma prilegale vsaki notranjosti.

Če je priročnost bistven element pri dekoriranju doma, naši gospodinjski aparati in dodatki ponujajo široko paleto izdelkov, ki vam bodo v pomoč pri domačih opravilih.

Dom potrebuje tudi kuhinjo, kuhinjski aparati pa vam ponujajo številne možnosti za enostavno ustvarjanje čarov  v kuhinji.

Aparat za kokice v kinu ali grelnikom vina iz nerjavečega jekla bo vsaka navadna filmska noč posebno doživetje. Prazen prostor na hodnikih zapolnite z tikovim ogledalom. Če pa  radi izdelujete sami,  z ročnimi deli, si oglejte naše ročno izdelane dodatke.