Prikazujem 1–32 od 635 izdelkov

DEKORACIJA ZA OKNA

Dekoracija za okna, senčila, žaluzije in zavese dajo pridih vedrine v vsako sobo v hiši. več

Poleg tega, da so lepa dekoracija zahvaljujoč različnim barvam in vzorcem, vas ščitijo tudi pred radovednimi očmi. So lepe, praktične in vsestranske, težko si predstavljamo dom brez dekoracije za okna.

Zavese in zastori so ena glavnih podrobnosti v dnevni sobi in spalnici. Za spanje v popolni temi so idealne dvoslojne zavese. Na voljo so v različnih barvah, tako da jih lahko preprosto kombinirate s posteljnino in splošnim slogom spalnice. Tudi mikro zavese  iz satena so brezčasne. Prozorne zavese ali zavese s tančicami bodo videti odlično v dnevni sobi. Če ste se odločili, da ne želite dekoracije za okna, zaves in zastorov, predlagamo steklene folije, skozi katere od zunaj ne bo videti ničesar. Raziščite tudi folije za okna. 

Najbolj presenetljive so tiste z zebrastimi črtami, vendar se ne boste zmotili, če boste izbrali enobarvne ali nagubane. So enostavne za postavitev in uporabljanje ter se prilegajo v katero koli notranjost. Vsak od teh izdelkov vam bo ves čas zagotavljal zasebnost in zaščito pred soncem. Naša izbira okrasnih dodatkov ti bo pomagala pri ustvarjanju lastnega prostora.

Kupi online! Če bi radi svojemu domu podarili malo več zasebnosti, vendar ne marate zaves, so senčila za okna odlična rešitev. Velika prednost senčil za okna je, da se jih lahko čez dan na preprost način zvije, da ne bodo zastirala svetlobe. S tem dodatkom za okno se lahko odločite koliko zunanjega sveta želite videti ter na preprost način regulirate dostop sončne svetlobe v prostor. Pri nas boste našli čudovit nabor senčil za okna in žaluzij v prijetnih barvah in oblikah.