Prikazujem 1–32 od 54844 izdelkov

POHIŠTVO

Pohištvo, če opremljate stanovanje ali pa želite samo dodati kakšen nov kos pohištva, ter iščete cenovno ugodno vendar kvalitetno pohištvo, bo naša ponudba prava za vas. Na hodnike stanovanja postavite praktične in lepe konzolne mizice tako, da boste ohranil prostornost.

Za kopalnico izberite kopalniško pohištvo, pri tem upoštevajte, da boste prostor, kar se da najbolje izkoristili, a da bo hkrati tudi vse stilsko usklajeni. Za dnevni prostor lahko izbirate med različnimi kavči, prav tako pa si poglejte sedežne garniture. Za manjše dnevne sobe so primerni tudi dvosedi in trosedi.

Za večje dnevne sobe pa raje izberite kotne sedežne garniture ali L sedežne garniture.

Vse je torej odvisno od vaših želja. Danes so za dnevno sobo na voljo tudi zelo različne

klubske mizice, tako, da lahko izbirate med različnimi stili, barvami in materiali. Če imate možnost imeti v jedilnici veliko mizo, si jo privoščite in jo kombinirajte z masivnimi udobnimi stoli. Tako boste z vso družino lahko uživali ob kulinaričnih srečanjih. Katero posteljo boste izbrali za spalnico pa je zelo pomembno, saj je kvaliteten spanec neprecenljiv. V naši ponudbi so postelje vseh dimenzij in materialov, prav tako pa najdete tudi nočne omarice.

SETI POHIŠTVA

Seti pohištva so ponavadi opremljeni s pohištvenimi kompleti za vsako sobo vašega doma, oblikovani pa so  s slogom. Ni vam potrebno  iti skozi pogosto mučen postopek izbire posameznih kosov pohištva. Poiščite celoten komplet, ki ustreza vašim željam. Posebaj vas bo razveselila kategorija jedilne garniture, saj boste lahko izbirali vse modele miz in stolov za jedilnico.
S širokim izborom različnih dizajnov in slogov zagotovo najdete nekaj, kar bo ustrezalo notranjosti vašega doma. Če okrasite svojo spalnico, vam ponujamo popolno
pohištvo za spalnice. Postelje, nočne omarice in posteljina, vse brez česa si ne morete predstavljati spalnice.

Kompleti pohištva kot seti sedežnih garnitur bodo vaši dnevni sobi dal sodoben retro slog. Poleg tega je dovolj nevtralen, da ga lahko enostavno nadgradite z drugimi kosi pohištva. Za sanjsko kopalnico izberite kopalniško pohištvo, ki vsebuje kopalniški umivalnik in kopalniške omarice. Izberete lahko komplet s toliko delov, kot jih potrebujete.

V kolikor pa potrebujete pohištvo za pisarne si oglejte pisarniško pohištvo, kjer je velika ponudba pisarniškega pohištva.

Preverite pestro ponudbo pohištva v naši spletni trgovini.