Prikazujem 1–32 od 449 izdelkov

POTREBŠČINE ZA DOM

Potrebščine za dom nam lahko bistveno olajšajo kvaliteto življenja in delo. več

Da boste imeli v vseh prostorih red in vse na dosegu roke pa je zelo pomembno shranjevanje in organizacija.

Tako si ne znamo predstavljati pralnice brez košare za perilo, kjer imamo vse že lepo sortirano in pripravljeno na pranje. Kot pri perilu je tudi pri smeteh pomembno, da ločujemo, za to lahko poskrbite s koši za smeti in odpadke. Pri nas imate zares veliko ponudbo vseh vrst košev.  Zaradi vremenskih razmer pa vam priporočamo, da zunanje koše zaščitite s pokrovi za smeti . Vse to in še več izdelkov najdete pri nas, zato ne smete zamuditi vseh naših ponudb, ki so zares velike in ugodne.

Vsak dom zahteva redno vzdrževanje in gospodinjska opravila, kot je denimo čiščenje. Za vse to pa potrebujete primerne pripomočke, po katere se odpravite v trgovino. Toda katere izdelke resnično potrebujete? Gospodinjske potrebščine lahko razdelimo v dve osnovni kategoriji: tiste, ki so nujne v vsakem domu, in tiste, brez katerih lahko živimo. V prvo kategorijo spadajo čistila za tla, okna, straniščno školjko in pomivalno korito, vrečke za smeti, koš za smeti, krpe, robčki, brisače in razkužilo.

To so osnovni izdelki, ki jih potrebujete za brisanje umazanije v prostorih. V drugo skupino pa lahko prištejemo loščila za sijaj pohištva, osvežilce zraka, dišeče svečke, papirnate brisačke, čistila za kovino in večnamenska loščila. Nakupovalni seznam pripravite glede na potrebe in zahteve vašega gospodinjstva. Na primer: če so kuhinjska tla ali pult iz granita, je priporočljivo kupiti blažje čistilo za občutljive materiale. Za lesena tla in pohištvo iz recimo hrasta ali tikovine pa raje kupite primerno loščilo za sijaj.