Prikazujem 1–32 od 54 izdelkov

KMETIJSTVO

Kmetijstvo, ste mladi kmetovalec, ali stari izkušeni maček? več


Potem boste še lažje prepoznali naše kvalitetne in predvsem zelo uporabne izdelke. V naši rubriki Kmetijstvo boste našli veliko pripomočkov, ki jih potrebujete pri svojem delu.

Prav gotovo je ena takšnih stvari Kmetijska mreža, ki bo vaše pridelke učinkovito ščitila tako pred hudim soncem, kot pred neurjem in točo. Lahko uravnava kakovost ter količino svetlobe in temperature in s tem pripomore h kvalitetnejšim pridelkom. V rubriki Kmetijstvo boste našli tudi Pasti za živali, ki nam včasih delajo preglavice. Naj bodo to podgane, miši ali še kakšni večji škodljivci, kot na primer polhi in kune.

Če se ukvarjate z Živinorejo in vaša živina prav gotovo veselo teka po pašnikih v poletnih mesecih, vam bo pozimi hvaležna za seno, ki ga boste hranili v  Kmetijskih mrežah. Le te so enostavne za uporabo in vzdrževanje. Saj so izdelane v dimenzijah, s katerimi zlahka rokujemo. Komplet 2 močnih mrež za seno je idealen za hranjenje vaših ovac, koz ali ponijev. Fino pletena mreža primerno upočasnjuje prehranjevanje in izboljšuje prebavo.

Če pa imate vinograd v goricah in se ukvarjate s Pridelavo vin, vas bo naša ponudba  sodov in preš navdušila. V teh časih se vsi obračamo nazaj k naravi in poskušamo prispevati k samooskrbi, vsak pač po svojih zmožnostih. Preverite tudi našo ponudbo v rubriki Vrt in vrtnarjenje. Če še niste o tem razmišljali, preverite vseeno, mogoče vas prepričamo. Med našimi Vrtnimi stroji boste prav gotovo našli kaj primernega tudi za Kmetijstvo. Za vsak kotiček vašega doma in vrta pa se najde tudi Cvetlično korito, s katerimi si boste dom naredili svež in dišeč.