Prikazujem 1–32 od 264 izdelkov

POSTELJNINA IN BRISAČE

Posteljnina in brisače naj bo dom odet v mehkobo in prijeten občutek udobja.več

Dobro je, če je naš dom kakovostno opremljen. Trpežno in funkcionalno pohištvo pripomorejo k dobri strukturi doma. Če je ta struktura kvalitetna, bo potem po vsej verjetnosti dolgo obstala. Starih stvari se pa lahko hitro naveličamo, to pa še ne pomeni, da bomo pohištvo zato menjali. Na srečo so v domu stvari, kot so posteljnina in brisače, ki jih je potrebno velikokrat zamenjati, da ohranimo red in čistočo. To pa nam omogoča, da dom popestrimo in spreminjamo njegov izgled glede na naše počutje.

Za vašo kopalnico si lahko izberete Brisače iz kvalitetnega blaga in v v vaših najljubših barvah ali takšnih, ki se bodo nabolje podale stilu vaše kopalnice. Da bo vaša kopalnica čim prijetnejša, pa ji lahko nadenete nekaj Dekoracije.

Posteljnino uskladite z našo ponudbo posteljnih kompletov za dokončanje videza v vaši spalnici. Vzorec posteljnine izjemno vpliva na izgled in občutek, ki ga daje spalnica. Če je spalnica za vas prostor počitka in miru, vam priporočamo, da izbirate med preprostimi vzorci in svetlimi, a nežnimi barvami. Posteljnina in brisače modrih, sivih, zelenih in bež odtenkov oddajajo najbolj mirne vibracije. Če pa je za vas spalnica takšna kot je monotona in v njej preživite več časa, pa jo popestrite in izbirajte med živahnejšimi vzorci in živimi barvami.

Počitek lahko najdemo tudi izven spalnice. Kavč je naš zaveznik počitka čez dan in včasih kakšno noč, ko prespi pri naš kakšen gost. Za to je dobro, da je tudi naša sedežna garnitura udobna. Z mehkimi odejami je to zelo lahko, če je udobna že po sestavi, je pa to še boljše. Potrebujete novo? Različne velikosti in nivoji udobja Sedežnih garnitur, kavčev, foteljev in počivalnikov so tukaj.