Prikazujem 1–32 od 111 izdelkov

IGRAČE

Igrače, naj bo otrokovo življenje lepo, igrivo, brezbrižno in polno domišljije.več


Se spomnite svoje najljubše Igrače, ko ste odraščali? Ni bilo pomembno, ali gre za lutko, plišastega medvedka ali plastičnega vojaka. To je bila vaša najljubša igrača in vam je bila všeč bolj kot karkoli drugega na tem svetu. Verjetno pa ne veste, kako je vplivalo na vaše izobraževanje in kako z leti igrače izboljšujejo sposobnosti in veščine, ki jih otroci potrebujejo, da jih pripravijo na življenje.

Vsi strokovnjaki se strinjajo: otroci se učijo z igranjem. Igrače jim omogočajo, da odkrijejo svet, v katerem živijo. In prav zaradi tega se preko igrač igrajo z okolico. Poleg tega igrače zagotavljajo obilo užitka in sreče, oboje pa pomaga graditi samozavest.

Zato obdarite otroke v vašem življenju! Bodisi za rojstni dan, ali pa kar tako. Otroci bodo veseli vsakega darila. Preglejte ponudbo Igrač in izberite to kar ima vaš otrok rad, ali pa ga presenetite z nečim novim. Če si želite izbiro še popestriti, preverite tudi Otroška igrala. Te jih bodo spodbudile, da se bodo veliko gibali in vzljubili šport. Za igranje na dvorišču ali vrtu pa so med otroci popularna Otroška vozila. Ta so lahko le za zabavo, nekateri, kot so recimo Poganjalčki, pa pomagajo tudi pri razvoju ravnotežja.

So vaši otroci že malo večji? Se želite zabavi pridružiti tudi vi? Rekreacija na prostem je za to prava izbira, s Športnimi rekviziti pa boste lahko igrali Košarko ali Nogomet kjerkoli. Ste se med igro z otroci ujeli, da ste kmalu ostali brez sape? Poskrbite za svojo kondicijo z s Kardio napravami. Telovadba in fitnes pa vam bodo pripomogle še pri oblikovanju postave.