Prikazujem 1–24 od 121 izdelkov

OTROŠKA IGRALA

Za zabavo, rekreacijo, učenje in razgrajanje, podariteveč

otrokom Otroška Igrala. Ta lahko namestite pred hišo ali pa na vrt in tako omogočite svojim otrokom obilico zabave in kvalitetno preživetega prostega časa na igralih. V naši ponudbi so peskovniki, razne gugalnice, trampolini in otroške hiške. Otroška igrala so izdelana iz najbolj kvalitetnih materialov (les, jeklo) in ni vam potrebno skrbeti, da bi se igrala pokvarila ali preveč obrabila. Da bo sama uporaba igral varna, tla pod njimi obložite z zaščitnimi Talnimi oblogami. Ti pa pridejo prav tudi, če imate svojo Fitnes ali telovadno postajo ali doma trenirate Boks ali druge borilne veščine. Zaščitila bodo vaša tla pred udarci in možnimi padci.

Gugalnica 104x76 cm 200 kg modra
Gugalnica 104×76 cm 200 kg modra

Nasplošo imajo nekateri radi, da je njihova parcela zagrajena. Če imate ali boste postavili igrala na vrt ali dvorišče, pa je priporočljivo, še sploh če živite ob cesti, da postavite okoli ograjo. Ta bo preprečila, da bi otroci stekli na cesto. Poleg tega pa parcelo rahlo zapre in poveča občutek varnosti in zasebnosti. Izberite Ograjo, ki vam bo všeč in najprimernejša za opravljanje svojega namena.

Otroci pa potrebujejo igro tudi, ko so notri. Za to so primerne Igrače. Bodisi plišaste, glasbene igrače ali druge. Preverite pa tudi Igrače za dojenčke, med katerimi najdete tudi Gugalne živali in preproge.

Da se bo otrok počutil srečnega, pa potrebuje še nekaj poleg igre. Hranjenje naših malčkov je včasih prava vojna. Da bo hranjenje zabavno in za vas enostavno, so tu Stolčki za hranjenje.  Še dojite svojega dojenčka? Za nekatere mamice to predstavlja neudobje. Preprečite ga z Blazinami za dojenje.