Prikazujem 1–32 od 430 izdelkov

OTROŠKA IGRALA

Otroška igrala, za zabavo, rekreacijo, učenje in razgrajanje, podariteveč

otrokom Otroška Igrala. Ta lahko namestite pred hišo ali pa na vrt in tako omogočite svojim otrokom obilico zabave. In kvalitetno preživetega prostega časa na igralih. V naši ponudbi so peskovniki, razne gugalnice, trampolini in otroške hiške. Otroška igrala so izdelana iz najbolj kvalitetnih materialov (les, jeklo) in ni vam potrebno skrbeti, da bi se igrala pokvarila ali preveč obrabila. Da bo sama uporaba igral varna, tla pod njimi obložite z zaščitnimi Talnimi oblogami. Ti pa pridejo prav tudi, če imate svojo Fitnes ali telovadno postajo ali doma trenirate Boks ali druge borilne veščine. Zaščitila bodo vaša tla pred udarci in možnimi padci.

Na splošno imajo nekateri radi, da je njihova parcela zagrajena. Če imate ali boste postavili igrala na vrt ali dvorišče, pa je priporočljivo, še sploh če živite ob cesti, da postavite okoli ograjo. Ta bo preprečila, da bi otroci stekli na cesto. Poleg tega pa parcelo rahlo zapre in poveča občutek varnosti in zasebnosti. Izberite Ograjo, ki vam bo všeč in najprimernejša za opravljanje svojega namena.

Otroci

pa potrebujejo igro tudi, ko so notri. Za to so primerne Igrače. Bodisi plišaste, glasbene igrače ali druge. Preverite pa tudi Igrače za dojenčke, med katerimi najdete tudi Gugalne živali in preproge.

Da se bo otrok počutil srečnega, pa potrebuje še nekaj poleg igre. Hranjenje naših malčkov je včasih prava vojna. Da bo hranjenje zabavno in za vas enostavno, so tu Stolčki za hranjenje.  Še dojite svojega dojenčka? Za nekatere mamice to predstavlja neudobje. Preprečite ga z Blazinami za dojenje.

Domači vrt je za družino pravo bogastvo, saj sta zabava in gibanje na prostem za otroke izjemnega pomena, staršem pa otroke ni treba posebej voziti na (morda nekaj kilometrov) oddaljena igrišča. Dogajanje na vrtu lahko popestrimo z otroškimi igrali, na katerih se bodo vaši otroci igrali ure in ure, ter na zabavo povabili še prijatelje. Vi pa boste lahko z domače terase udobno spremljali dogajanje.

Ustvarjanje najlepših spominov otroštva

Iz otroštva se vsi spomnimo tistih najlepših dogodkov – zabav za rojstne dni, daril, predvsem pa časa, ki smo ga preživeli s prijatelji in družino. Naj bodo tega deležni tudi vaši otroci in spomine ustvarjali kar na domačem vrtu. Ne potrebujete veliko, različna otroška igrala bodo popestrila dogajanje, vaši otroci pa bodo tako navdušeni, da domačega igrišča sploh ne bodo več želeli zapustiti. Precej bolje kot čepenje za ekrani, kajne?

Domači zabaviščni park dopolnite še z drugimi igrali

Poleg gugalnic so pri otrocih, predvsem najmlajših, izredno priljubljeni peskovniki, kjer svoji domišljiji pustijo prosto pot in ustvarjajo cela mesta in pokrajine, kuhajo in gradijo. Izbirate lahko med peskovniki iz umetne mase ali lesenimi. Nadgradite pa jih s streho, ki bo vaše otroke med igranjem ščitila pred vročim poletnim soncem. Peskovniki so pogosto tudi del modularnih igral – igral, ki so sestavljena iz več posameznih modulov, npr. peskovnika in tobogana, gugalnice in stolpa.

Otroške gugalnice

Želiš domači vrt ali dvorišče opremiti z gugalnico za ure in ure otroške zabave? Na voljo ti je kar nekaj modelov gugalnic v različnih cenovnih razredih, zato že pred nakupom preveri ponudbo, med seboj primerjaj različna igrala in tako poskrbi, da se ne odločiš napačno.
Na voljo so ti sedeži za gugalnico z zaščito, da otrok med guganjem ne zdrsne iz sedeža, ki jih preprosto obesiš na vrv in namestiš na želeno pozicijo na dvorišču ali vrtu. Če kupuješ več igralnih elementov, preveri ponudbo več gugalnic v enem.  Z vključenim kovinskim ogrodjem in sidri za pritrditev. Še posebej priljubljene pri otrocih so takšne, ki vključujejo dve gugalnici in zabavnega konjička, morda pa je za tvojega malčka prava dvojna gugalnica s toboganom ali pa trim postaja s plezalno vrvjo, lestvijo in drogom. Pred nakupom le preveri dimenzije sestavljenega izdelka, da ne ugotoviš prepozno, da je ogrodje preveliko.

Tobogani

Če izbiraš igralo za svojega malčka ali kot darilo za koga od bližnjih, je tobogan odlična izbira, s katero ne moreš zgrešiti. Gre namreč za eno najbolj klasičnih otroških igral, ki se jih veselijo otroci vseh starosti. A kaj izbrati, preprost vrtni tobogan ali morda takega, ki ga lahko postaviš v vodo? Da si olajšaš izbiro že pred nakupom preveri ponudbo različnih modelov toboganov in poišči najbolj primernega.

Med tobogani so ti na voljo igrala z različnimi oblikami spustov, nekatere krasijo tudi dodatki z motivi priljubljenih otroških likov. Artikle lahko izbiraš tudi glede na to, za katero starost so primerni, na voljo pa so ti tobogani za vrt ali stanovanje ter takšni, ki jih lahko namestiš v vodo (obvezno morajo imeti priključek za vodo) in tako poskrbijo za nepozabno vodno zabavo.Na kaj pa moraš paziti pred nakupom tobogana? Če iščeš kvaliteten izdelek, ki bo trajal dolgo časa, izberi tobogan s kovinskim ogrodjem, če izbiraš plastičen tobogan, pa preveri, da je izdelan iz kvalitetne plastike. V prvi vrsti je seveda pomembna varnost otrok, zato izbrani tobogan ne sme imeti ostrih robov.

Peskovnik

Če želiš otroka zaposliti tudi kako drugače, kot s sedenjem pred računalnikom ali tablico, mu omogočiti druženje s prijatelji zunaj in poskrbeti tudi za njegove gibalne sposobnosti, ti predlagamo, da preveriš izjemno ponudbo v kategoriji peskovnikov. Peskovniki v tej kategoriji se razlikujejo glede na obliko, velikost, globino in material iz katerega so izdelani. Določeni peskovniki so priporočljivi predvsem za starejše otroke, zato ti priporočamo, da pred nakupom nujno preveriš ali je izbran peskovnik primeren za tvojega otroka.

Peskovniki predstavljajo igralo, ki je bilo med malčki že od nekdaj izjemno priljubljena. Na izbiro so ti leseni in plastični peskovniki, pred nakupom pa preveri velikost igralne površine, ki se mora ujemati z mestom, kamor nameravaš peskovnik postaviti. Poleg peskovnika otroku obvezno dokupi kakšno lopatko, kanglico, sejalo ali pa kar celoten komplet igrač za peskovnik. Morda te prepriča kateri v ponudbi peskovnikov – igral, ki so med malčki že od nekdaj priljubljena. Na izbiro so ti leseni in plastični peskovniki, pred nakupom pa preveri velikost igralne površine, ki se mora ujemati z mestom, kamor nameravaš peskovnik postaviti. Pozanimaj se tudi, ali peskovnik vključuje pokrivalo in ali je odporen na različne vremenske vplive.

Trampolini

Razmišljaš o nakupu trampolina za otroško zabavo na domačem vrtu ali pa morda izbiraš vadbeni trampolin? Gre za zelo učinkovito telovadno orodje, ki ti pomaga krepiti ravnotežje, kondicijo in koordinacijo telesa, hkrati pa poskrbi tudi za ure in ure kratkočasja za otroke. Preden se odločiš za nakup, preveri ponudbo na tržišču, med seboj primerjaj različne vrste trampolinov in poskrbi za pravo odločitev.

V kategoriji Trampolini so ti na voljo otroški trampolini ter tudi takšni, ki so namenjeni vadbi doma ali v fitnesu, izbiraš pa jih lahko glede na širino in največjo dovoljeno obremenitev.
V isti kategoriji ti je na voljo tudi dodatna oprema za trampoline, med katero najdeš zaščitne mreže, ponjave in šotore za zaščito igrala, zaščitna krila, ki preprečujejo dostop pod skakalno površino, stopnice, vzmeti ter zaščitne obrobe.

Otroške hiše

Kako otroku na domačem vrtu pričarati nepozabno zabavo? Potrebuješ prikupno igralno hiško, da bo igralnica končno imela vse, kar otrok potrebuje? Hitro preveri zanimivo ponudbo hišk in šotorov, jih že pred nakupom primerjaj med seboj in poskrbi za večurno zabavo na vrtu ali v notranjih prostorih.

Na voljo so ti številni igralni šotori in hiške, ki so primerni za različne starosti otroka. Pred nakupom igralne hišice ali šotora preveri, ali je izdelek primeren za uporabo zunaj in ali je vodotesen, prav pa pride tudi, da je izdelan iz materiala, ki omogoča enostavno čiščenje.