Prikazujem 1–32 od 47 izdelkov

OPREMA ZA PTIČE

Oprema za ptiče, marsikdo pravi, da če bi lahko bil katerakoli žival, bi bilveč

ptica, ki lahko odleti, kdajkoli želi. Ptice so izredno lepe živali in poleg svojega čudovitega petja, so privlačne prav zaradi njihove nedostopnosti, lepote in svobode, ki jo predstavljajo krila. Seveda pa človek zelo spretno posega v naravo in se približa tudi najmogočnejšim in nevarnim živalim, zato ptice niso nobene izjeme. Skozi čas smo se naučili, da če za ujete živali lepo skrbimo, so za to hvaležne in se nam pustijo približati. Potrebščine za ptiče vam omogočijo, da ta lepa živa bitja nahranite, jim omogočite zatočišče in uživate v njihovi elegantni prisotnosti!

Imate ptice doma? Potem si oglejte tudi ponudbo Kletk in stojal za ptice. V kolikor pa ptice le opazujete od daleč in se razveselite vsakič, ko vas obiščejo, pa predlagamo, da si lepo uredite vašo Zelenico in okolico. Tako si lahko ustvarite pravi majhen raj med drevesi. Skupaj z opazovanjem ptic, lahko to postane vaš kotiček miru. Mogoče bo dovolj le preprosta Vrtna klop, skupaj s kopeljo za ptice in ptičjo hišico na drevesu. Za še bolj pravljično izkušnjo, pa razmislite raje o Vrtni gugalnici. Poskrbite zase tako, da si ustvarite prostor, kamor se lahko vedno zatečete, se spomnete kdo ste in kaj vam je pomembno.

Živali so lahko naši najboljši kompanjoni. Ptice se poredko cartajo, muce in kužki pa so v tem pravi mojstri. Potrebščine za mačke in Potrebščine za pse poskrbijo za njihove primarne potrebe. Da se počutijo kot del družine ali tropa, pa poskrbite, da jim namenite tudi dovolj pozornosti! Ta je brezplačna in dobrodelna za vas, kakor za njih.