Prikazujem 1–32 od 5296 izdelkov

DEKORACIJA

Dekoracija in dekorativni izdelki za vaš dom.

Dekoracija in dekorativni izdelki za vaš dom.

Le ta, nam okrasi, osveži in poživi dom. Vsak dom potrebuje nekaj lepotnih dodatkov, da lahko spreminjamo razpoloženja  tudi v svojem domu.  Vašo dnevno sobo lahko popestrite, tako, da na kavč dodate prevleke za stole in mize ali dekorativne blazine. Če ste se naveličali barve vašega kavčaj je dekoracija prava izbira za vas. Lahko le to mimogrede spremenite z uporabo prevlek za sedežne .

Predsobo vam lahko okrašujejo čudovita ogledala, ki jih najdete v naši ponudbi. V  vaših dnevnih prostorih pa za intimnost  poskrbijo zavese ali zastori, za zatemnitev prostora pa uporabite žaluzije in rolete.  Preverite našo ponudbo in izberite dekoracijo po svojem okusu. Polepšajte svoje bivalne prostore z našimi dekorativnimi dodatki in spremenite svoje stanovanje v prijeten dom, kamor se boste vsak dan z veseljem vračali. Prepričani smo, da boste v naši pestri ponudbi dodatkov za dom našli vse, kar potrebujete za osvežitev doma po vašem okusu. Za dobro počutje doma je pomembno, da so naši bivalni prostori urejeni in stvari pregledno organizirane. Knjige, oblačila in ostale predmete zložite v praktične košare in škatle za shranjevanje. Če se spopadate s prostorsko stisko, si za organizacijo vaših stvari omislite viseče organizatorje.  Otroške igrače pa pospravite v plastične zaboje s pokrovom.

Nato pride na vrsto dekoracija doma: puste stene popestrite s slikami, stensko uro ali najljubšo fotografijo v okvirju. Ne pozabite pa niti na dekoracijo za dom in okrasne izdelke, kot so umetne rože, vaze, sveče, okrasne sklede, svečniki in druga dekoracija za dom iz naše pestre ponudbe. Za piko na i svojo dnevno sobo ali spalnico odišavite z dišavami za prostor in pustite, da svež vonj tropskega sadja popelje v eksotične kraje. Ob tem pa nikar ne pozabite na zunanjost vašega doma – oglejte si našo pestro ponudbo dekoracije za vrt in pripravite svojo teraso, balkon ali vrt na nepozabne poletne večere.