Prikazujem 1–30 od 182 izdelkov

KLOPI

Vzunaj ali doma, prija se vsesti. Da se bo za kratek časveč


prijetno vsesti tako notri, kot ob hiši za to poskrbijo Klopi. Te so idealne za krajši počitek ali odmor ter za opravljanje določenih opravil, kjer se je potrebno vsesti. Pri preobuvanju je zelo praktično, da je na voljo klop. Če ima pa še predalnike pod sedalom, je pa še boljša. Tako lahko omogoča shrambo copatov recimo. Takšna je naprimer klop za hodnik. Za popoln hodnik preverite ponudbo Garderobnih omar ter Ogledal.

Klopi so pa lahko tudi mesto za malo daljše sedenje. Naj bo to branje ali delo za mizo. Vam je stol premajhna površina za udbono sedenje? Razmislite o uporabi klopi ob vaši Pisalni mizi. Tako se boste lahko tudi vsedli po turško, če vam to bolj ugaja. Za ljubitelje branja je klop ravno tako dobra ideja, da se boste lahko naslonii in ubono namestili pa razmislite in Foteljih in počivalnikih.

Opremljate vašo jedilnico? Jedilni in kuhinjski stoli so lahko dobra rešitev. V primeru, da imate mizo bližje k steni, pa je mogoče boljše izbrati Klop za jedilnico. Ta se ne bo premikala kot se stoli in vam tako pomagala ohranit steno čisto in nepoškodovano. Na voljo so različni stoli in klopi, tako da lahko najdete kombinacijo v stilu. Če želite se pa lahko tudi odločite za Jedilno garnituro, ki poskrbijo za stil namesto vas.

Imaste čakalnico? Opremite si jo z udobnimi in lepimi klopmi, tako da bo čakanje hitro minilo in se bodo stranke z veseljem vrnile.