Prikazujem 1–32 od 1125 izdelkov

OPREMA ZA PSE

Vaš kuža, vaš najboljši prijatelj.več


Poskrbite, da se bo vaš pasji prijatelj tudi dejansko počutil, kot vaš najboljši prijatelj! Tukaj boste našli vse Potrebščine za pse, ki jih vaš ljubljenček potrebuje za dobro počutje in zdravo sobivanje. Od Pasjih ležišč, Pesjakov, boksov na kolesih in pasjih klančin pa vse do hrane in raznih košar ter blazin za počivanje.

Ko boste iskali Pasjo hišico se boste lahko odločali med različnimi materiali in v raznih barvah, z dvižno streho, ki omogoča lažje čiščenje Pasjega ležišča  in vpogled v notranjost. Zelo priročna zadeva, ko bo vaša psička imela mladičke. Če pa vaš ljubljenček biva z vami, mu privoščite Smerna pasja vratca, ki omogočajo nemoteno gibanje tudi izven stanovanja. Za lažje gibanja v in izven avta vašega psa, pa so tu Pasje klančine. V kategoriji Za živali boste našli še celo morje zanimivih in nadvse uporabnih pripomočkov, s katerimi si lahko popestrite in olajšate obveznosti okrog vaših hišnih ljubljenčkov. Kot je npr. Kolesarska košara za vašo muco ali manjšega kužka, mogoče pa celo za oba hkrati. Uživala bosta skupaj z vami v vožnji s kolesom preko parka do prijateljev in nazaj.

Če pa imate dvorišče in dovolj prostora za zunanje živalce, preverite kakovost njihovih domov. Mogoče potrebujete Kokošnjak za vaše kokoške s piščančki ali pa Kletko za zajčke … Prelistajte in najdite tisto pravo, kar potrebujete.

In kot zanimivost: Ali ste vedeli, da se pri crkljanju s psom (ali katerim koli drugim živalskim ljubljenčkom) v telesu sprošča Oksitocin, hormon sreče in to ne samo v nas, ampak tudi v njihovih teleščkih? Veliko crkljanja vam želimo! Oprema za pse, tukaj za vas, da naročite.