Prikazujem 20 izdelke

FRIZERSTVO IN KOZMETIKA

Frizerstvo in kozmetika, imeti lasten frizerski ali kozmetični salon, je želja marsikateregaveč

izvajalca lepotnih in modnih storitev. Ko končno pridete do te točke, si želite, da je vse popolno, tako kot mora biti. Prav tako si želite, da je pohištvo in oprema kakovostno in dolgotrajno, tako da gre za naložbo in ne zapravljanje vašega kapitala. Frizerstvo in kozmetika, sta pomembna dela moderne družbe. Je eden, ali sta oba, tudi pomemben del vašega življenja? Izrazite svojo strast, živite svoje sanje in polepšajte dan vsakemu, ki je deležen vaše storitve.

V ponudbi imamo vrhunske Frizerske stole, ki ne bodo poskrbeli le za udobje in s tem potrpežljivost vaše stranke, vendar bo odločil končno sliko oziroma izgled vašega salona. Frizerski stol, je takoj za kakovostno opremo za striženje najpomembnejši del vašega salona. Prav tako je veliko pohištvo, ki bo takoj padlo v oči. Zato se odločite za takšnega, ki vam bo stilsko všeč. Prav tako bodite pozorni na način uporabe stola, saj boste vi in/ali vaši zaposleni tisti, ki ga bodo uporabljali vsak dan.

Po navadi ne pridemo takoj na vrsto, ko prispemo v salon. Zato je zelo pomembno, da tudi za lastne stranke poskrbite in jim omogočite udobno čakanje. Telefoni danes pridno poskrbijo za krajšanje časa, vi pa poskrbite še za prikladnost in estetiko. S sekcijskimi Sedežnimi garniturami lahko sami sestavite sedišče in kombinirate kocke po prostoru. Za občutek elegance in s tem tudi občutka visoke kvalitete storitve, pa poskrbite z Fotelji in počivalniki, še posebej, če so oblečeni v usnje ali imitacijo usnja. Na koncu, ko bo vse potrebno na kupu, pa dodajte še elemente Dekoracije.