Prikazujem 21 izdelke

RADIATORJI

Radiatorji in panelni grelci imajo na splošno dve funkciji – ogrevanje in sušenje mokrih brisač. več

Če imate centralno ogrevanje, potem je to idealna možnost za vas. So izjemno praktični, saj ne zavzamejo skoraj nič prostora, jih lahko preprosto postavite za vrata. Radiatorji in panelni grelci iz  naše ponudbe so odlični.

 Kopalniški cevni radiator proizvaja več toplote kot kateri koli drug radiator, kar bo znatno zmanjšalo vaše račune za elektriko. Vsi radiatorji v naši ponudbi so na voljo v različnih velikostih. Tako da lahko vsak najde rešitev za razpoložljivi prostor. Opremljeni so tudi s sistemom za optimalen pretok vode. Na voljo so tudi v 3 barvah: sivi, črni in beli.

Izberete lahko tistega, ki bo najbolj ustrezal zasnovi vaše kopalnice. Praktični so tudi za enostavno čiščenje in vzdrževanje, brez čiščenja filtrov kot pri klimatskih napravah. Če vam cevni radiator ni všeč, imamo na voljo tudi bel kopalniški radiator z ploščatimi črtami. Lahko ga postavite navpično ali vodoravno, kakovostno jeklo pa naredi izjemno trpežno. Poleg praktičnih stenskih radiatorjev bodo izboljšali tudi dekoracijo vsake kopalnice.