Prikazujem 1–32 od 824 izdelkov

ELEKTRIČNI MASAŽNI STOLI

Sprostite se. Vsak dan, kadarkoli iz udobja vašega sedeža.več

Dobesedno.
Sprostitev in aktivnost sta dva glavna stanja v katerem lahko živimo. Čeprav se ponoči načeloma sprostimo in regeneriramo med spanjem, to včasih ni dovolj. Dan je dvakrat daljši od noči in po navadi poln obveznosti. Zato si je potrebno vmes privoščiti sprostitev in osvežiti svoj um. Dovolite, da vam pri tem pripomorejo Električni masažni stoli. Izberite si svojega!

Vaš novi električni masažni stol vas bo čakal vedno na istem mestu. Brez komplikacij, le z dalinjcem. Lahko ga uporablja celotna družina in bo tako kmalu postal pomemben član vašega doma. Vsekakor ne bo zgrešen ob kakšnih druženjih, saj si predstavljamo, da je vsak gost vesel masaže ob klepetanju.

Ste dosti aktivni čez dan ali pa celo trenirate oz. se ukvarjate s kakšnim športom? Preverite našo ponudbo Športne opreme. Tam se najdejo vsi. Takšni, ki uživajo ob Rekreaciji na prostem ali pa so bolj za Telovadbo in fitnes. Seveda pa je še veliko športnih aktivnosti vmes. Električni masažni stoli pa vam bodo omehčali boleče mišice in zagotovili še tako zaslužen počitek in masažo po naporu. Si želite drugačen Masažni aparat?

Vsi, ki se radi razvajate boste sigurno dvignili eno obrv, ko boste videli napihljivo Masažno kad. To lahko postavite kamorkoli na vaš vrt, teraso ali dvorišče. Da boste res lahko uživali, pa poskrbite za zasebnost. Bodisi z Mrežo za zasebnost ali Ograjo. Masažne kadi so uporabne tudi, ali celo najbolje, v hladnejših mesecih. Si predstavljate… na vašem vrtu ali terasi se lahko po kopanju vležete na Zunanjo posteljo in pokrijete z Odejo in štejete zvedze. Privoščite si.