Prikazujem 22 izdelke

OPREMA ZA RIBE

Vaši vodni prijatelji bodo hvaležni vsake pozornosti, zagotovite jimveč

zdravo življenje, tako da boste lahko uživali v njihovi družbi dlje časa. Ribe lahko živijo zunaj v ribniku, kjer lepo dopolnijo okolico in dodajo element vode vašemu vrtu, vikendi, terasi. Tam, kjer je strast do rib, vendar ribnik ni mogoč ali pa lažje uravnavate temperaturo za tiste vrste, ki to potrebujejo, pa priskočijo Akvariji v igro. Naberite Potrebščine za ribe, ki jih potrebujete in omogočite lepo življenje izbranim ribicam.

Akvarij v stanovanju ali hiši, s svojimi živimi barvami in živahnimi prebivalci zelo lepo izgleda. Ni pa temu tako, če je akvarij umazan. Da bo voda čim dlje ostala kar se da čista, ga opremite s Filtri in črpalkami za akvarij. Še lepši pa bo, če nadenj postavite Raszvetljavo za akvarij.

V kolikor boste ribice naselili, oziroma če že prebivajo v ribniku, pa prave potrebščine najdete v rubriki Vodnjaki in ribniki. Tam najdete različne pripomočke, kot so filtrirne črpalke, filter za ribnik in vakuumske črpalke s 4-smernim merilnikom. Poleg tega pa so na voljo lepi dekorativni elementi, kot so kamenčki in večji kamni ter lepa razsvetljava v obliki bučk, ki plavajo na vodi.

Imate gozdiček kamor zahajate? Poleg ribnika lahko postavite tudi Ptičje hišice in hišice za male živali, kot so naprimer metulji. Tako bo v tem kotičku življenje žvrgolelo in vi boste lahko v tem uživali. Da vam bo še lepše, pa preglejte ponudbo Vrtnega pohištva.

Radi lovite ribe? Potem je pa Ribolov pravi naslov za vas.