Prikazujem 1–30 od 1643 izdelkov

VRTNO POHIŠTVO

Uredite svoj vrt v sanjsko oazo s pomočjo vrtnega pohištva.več

Narava je pomemben del našega življenja, saj izhajamo iz nje. Zato, če le imamo na voljo delček narave, ga lahko uredimo tako, da nam pomeni zelo veliko. Lahko postane priložnost, da si oddahnemo. Naš mali raj na zemlji. Lahko postane prostor druženja, kjer lahko povabimo bližnje na kakovostno druženje pod soncem, ali v senci. Vrtno pohištvo dobro prispeva k uredtvi vašega vrta in od vas je odvisno kakšen ambient bo vrt vzbujal. Sproščujoč ali zabaven? Lahko pa tudi oboje!

Vrtno pohištvo (Ležalniki, Vrtne garniture, Vrtne klopi, Škatle za shranjevanje…) bo poskrbelo, da bo tudi vaš vrt postal prostor za druženje in preživljanje prostega časa. Vrtne garniture ustvarijo ambient dnevne sobe v kombinaciji s svežim zrakom in zelenjem. Če pa si želite bolje opremiti vašo dnevno sobo, pa si oglejte Sedežne garniture.

Z Visečimi mrežami lahko poskrbite za druženje v rahlem guganju, kar lepo priskrbi k dobri volji in dobro preživetemu času. Mogoče pa izberete Ležalnike, tako da si lahko poleti sami priredite svojo malo plažo. Važno je sonce, kakšna dorba knjiga in limonada.Z Bazenom bo pa še lažje.