Prikazujem 1–32 od 111 izdelkov

KOPALNIŠKA GALANTERIJA

Kopalniška galanterija opremite svojo kopalnico s pripomočki, ki bodo olajšaliveč


in polepšali uporabo vaše kopalnice. Kopalnica je prostor, ki nam pripomore pri vzdrževanju osebne higiene. Prostor kjer se osvežimo in uredimo. Da lahko to opravljamo brez težav oziroma z veseljem, le Vodovodarstvo ne bo dovolj. Opremimo jo še z Pripomočki za kopalnico in jo naredimo popolno.

Kopalniška preproga bo poskrbela, da vam ne zdrsne, ko stopite iz tuša. Prav tako predstavlja podlago, ki nas ščiti pred včasih mrzlimi tlemi. Izberite si takšno, ki vam je všeč in jo položite na tla vaše kopalnice.

Da bo uporaba kopalnice v prvi vrsti dobro funkcionirala, pa je treba poskrbeti za kvalitetno WC školjko, Umivalnik, Pipo in Odtoke. Gradite kopalnico od začetka ali pa jo prenavljate? Položite takšno Talno oblogo, kot mislite da je najprimernejša. Takšno, ki bo vodoodporna in ustrezala vašem stilu.

Imate med Pripomočki za kopalnico v mislih tudi Pralni stroj? Te najdete med Gospodinjskimi aparati. Preverite Dodatke za pranje perila in si delo olajšajte. Poleg stroja pa lahko postavite še Košaro za perilo.

Kopalniško pohištvo bo poskrbelo da bo vse na svojem mestu, uporabno in priročno. Kopalniška garnitura je dobra izbira, saj z njo poskrbite za prostornost in preglednost kopalnice.

Potrebujete še več prostora za shranjevanje? Shranjevanje in organizacija vam bo prišla na sproti. Pomembno je, da je prostor okoli nas organiziran, saj tako lažje živimo in opravljamo to, kar si želimo.

Za končni nameček popolne kopalnice dodajte še Dekoracijo. Tam najdete tudi ponudbo Ogledal, brez česa si kopalnice ponavadi ne predstavljamo.