Prikazujem 1–32 od 259 izdelkov

KUHINJSKI APARATI

Kuhinjski aparati izpolnjujejo sezname želja vsakega strastnega kuharja. Prikaži več

Z našo pomočjo boste prečrtali vsako od teh želja. Pripravili smo široko paleto naprav, ki vam bodo pomagale pri pripravi vseh jedi in sladic  ki ga želite. Kuhinja in jedilnica sta prostor za ustvarjanje kuhinjske čarovnije, vadbo kulinaričnih veščin in druženje s hrano in pijačo. Če je ambient prijeten in topel, imate recept za kvaliteten čas. Najdete lahko številne pripomočke za kuhinjske aparate.

Kuhinjsko posodo in ponve ter kuhinjsko orodje in pripomočke. Za vas smo pripravili široko paleto aparatov, ki nikoli ne bodo zgrešili vaše kuhinje. Tosterji, žari, štedilniki, nape, grelniki hrane in pijač. Karkoli vam pride na pamet, boste našli pri nas. In po odličnih cenah. Za popolno svobodo pri kuhanju izberite prave kuhalne plošče in kuhalne plošče. In za popoln vtis, ko je hrana pripravljena in postrežena, postavite jedilno mizo s stilom. Na voljo je komplet 6 bambusovih namiznih pogrinjkov v različnih barvah, izberite tistega, ki najbolje ustreza notranjosti vašega doma. Ali pa izberite dve, da se ne boste hitro naveličali. Čas je, da si privoščite kavo in kakovostno porabite čas za izbiro izdelkov iz naše ponudbe.

Kuhinjski aparati so ustvarjeni za popolnoma brezskrbno ustvarjanje v kujinji. Za uživanje v kulinaričnih obrokih so potrebne kakovostne kuhalne plošče in kuhinjske površine. Za hitro odpravljanje močnih vonjav in toplote je potrebna tudi kuhinjska napa. Tu lahko najdete tudi cvrtnike, grelnike za hrano in pijačo ter hladilnike za vino. Če vaš otrok obožuje sladice, boste navdušeni nad našimi stroji iz sladkorne pene.

Rekli smo vam, da boste izpolnili vsako željo, kajne? Če so filmske noči doma veliko bolj prijetne kot odhod v kino, je edino, kar pogrešate, aparat za pokovko. Na voljo so tudi zunanji žari, ki so dobrodošli za druženja na prostem in piknike. Poleg žara imamo na voljo tudi električni žar in zunanji žar. Na torte tudi nismo pozabili, zato smo pripravili tudi kuhinjske peči.

APARATI V GOSPODINJSTVU

Povečajte si možnosti načinov priprave hrane v vašem domu in tako
popestrite svoje prehrambene navade. Danes sta industrija in kemijske aplikacije tako napredovale, da je hrana dostopna v različnih oblikah in vzdrži svojo užitnost dlje, kot bi jo v naravi lahko. V naravi hrana praktično obstaja zelo kratek čas, saj jo hitro napadejo lačna usta iz okolice. Vsekakor, pa pakirana hrana ni zdrava in bi jo morali konzumirati minimalno, priporočljivo se jo je izogibati. Poleg tega, pa je priprava lastne hrane lahko pravi užitek, dober način druženja in veliko bolj zdrav odnos do samega sebe. Zato se opremite z Aparati v gospodinjstvu in pripravite obroke za prste polizat.

Kuhanje obstaja v človeški kulturi tisočletja. Vsekakor pa to edini način priprave hrane. Seveda obstaja tudi pečenje v olju in pečici, ki za razliko od kuhanja dvigne temperaturo in tako spremeni kemično, kot fizično strukture hrane in spremeni njen okus, preko olja in /ali zraka in ne vode. Ste tudi vi ljuitelj pečenja in pohanja? Da bo pomfrit kot v restavraciji in priprava enostavna, premisite o nakupu Friteze. V kolikor pa to ni način življenja, ki bi si ga vi želeli zase, pa lahko opremite kuhinjo v drugo smer. Z Dehidtratorji hrane boste lahko naredili sladkarije iz sadja, saj vsebujejo večji delež sladkorjev, ko se posušijo. V kolikor vas moti trdota, jih lahko vmešate v jogurt in pustite, da se namočijo. Kozarci so prav tako pomemben del priprave hrane. Z njimi lahko vlagamo in tako uživamo v zdravi, fermentirani hrani iz poletja in jeseni tudi pozimi.