Prikazujem 1–32 od 549 izdelkov

SEDEŽNE GARNITURE

Sedežne garniture so ponavadi v dnevnih prostorih. Preberi več

Dnevni prostor pa je prostor v katerem preživimo veliko svojega prostega časa. Zato je pravilen izbor sedežne garniture zelo pomemben. Če imate veliko družino in večkrat gostite prijatelje potem je izbor velike kotne sedežne garniture vsekakor dober izbor. V kolikor bo ta vsebovala še posteljno funkcijo toliko bolje.

Če pa ste pri opremljanju dnevne sobe omejeni s prostorom pa lahko to elegantno rešite tako, da izberete med  dvosedi ali trosedi. V naši ponudbi najdete take garniture,  kot tudi takšne po ugodnih cenah. Izbirate lahko med različnimi materiali kot so usnje, eko usnje, blago ali mikrotkanine.

Zraven si omislite malo klubsko mizico, tako bo vaš dnevni prostor ohranil prostornost, vi pa boste lahko sproščeno uživali. S sedežnimi garniturami usklajuj dnevni prostor, izbiraj med kotnimi, tistimi, v obliki črki L, ali pa ravne, nekoliko zaobljene ter podobno. Ponudbe je vsakodnevno več, zato je izbira včasih praktično še bolj otežena.

Dovoli, da ti pomagamo, obišči in prebrskaj našo spletno stran. S tem lahko prihraniš čas, namenjen hoji po trgovinah, saj se že z enim klikom na spletni strani lahko približaš svojemu pametnemu nakupu.

Z novo sedežno garnituro očaraj svoje nadaljnje obiske, razveseli malčke ali hišne ljubljenčke, ki prav tako radi poležavajo na mehkih, udobnih garniturah. Pričaraj novo udobje, boljše počutje in večje zadovoljstvo ob posedanju na novi pridobitvi ter čas, porabljen z bližnjimi bo tako še toliko ljubša navada. Ob kupovanju in izbiranju sedežnih garnitur pozorno spremljaj in primerjaj, kdo ti ponuja največ za najnižjo ali temu primerno ceno.