Prikazujem 1–32 od 30330 izdelkov

SPALNICE

Spalnice ne obstajajo brez postelje, več

brez nočne omarice, ter vzmetnice. Vsi ti elementi jo naredijo prijetno, ter kvalitetno. V spalnici preživimo veliko časa, največ v postelji, in sicer kar 1/3 našega dneva, zato poskrbimo za naš počitek, da bo spanec dober in prijeten.

Vsi vemo kako pomemben je spanec in tistih nekaj ur predno zaspimo in prva slika, ki jo zjutraj vidimo. Zato mora biti spalnica dobro opremljena, a preprosta. Čeprav je postelja nekakšno osredje spalnice in njen najpomembnejši del, jo dodatki naredijo celovitejšo in udobnejšo. Ob postelji se vedno dobro poda – za videz kot funkcijo – ena ali dve Nočne omarice. Si želite več brati? Če vas bo vsak večer čakala knjiga ali mogoče 3 na vaši nočni omarici, to ne bo težko.  Za tiste, ki si želite imeti celotno spalnico v stilu nudimo Sete pohištva za spalnico.

Postelje

Postelje v naši ponudbi so trpežne in zgrajene tako, da vzmetnici in vašem celotnem telesu nudijo oporo in s tem pravo podlago za dober spanec. Kakovostne  Vzmetnice so vredna naložba v vaše dobro. Spanec ima zelo velik vpliv na naše počutje in zmožnost opravljanja vsega kar imamo radi. Prav takšna so tudi Letvena tla, katerih izbor je pester. Postelje so ponavadi skupaj z vzmetnico, če želite kupit posteljo brez vzmetnice, pa si oglejte posteljne okvirje.

Od preprostejših lesenih letev, do ojačanih in tudi nastavljivih letev. Za vse tiste, ki ne morete spati s kakršnikolimi blazinami in vsem tistim, ki jih imate radi pa nudimo tudi Ortopedske blazine za podporo kakršno vaš vrat potrebuje!

Poletje ali ne, vedno nekaj leteče zunaj je. Zato vam priporočamo namestitev kakovostnih Komarnikov in mrež proti insektom. Ti vam bodo omogočali brezskrbno zračenje vaše spalnice, brez skrbi koliko čebel bo prišlo na obisk.