Prikazujem 1–32 od 63 izdelkov

OTROŠKA VOZILA

Otroška vozila, otroci se radi vozijo, da bodo imeli občutek kontrole in s temveč


željo po učenju in napredovanju, mu podarite Otroško vozilo. To ga bo spodbujalo, da se premika čim več in stem vadi svoje telesne sposobnosti. Prav tako, pa mu bo “vožnja” po dvorišču ali vrtu predstavljalo veliko mero zabave. Otroška vozila pa bodo povzročila, da se bo otrok počutil kot pravi “Jack”.

Potrebujete nekaj lažjega in enostavnejšega za začetek? Izberite vozilo kjer bo otrok lahko sedel in migal z nogicami. Je vaš otrok že pošteno shodil in potrebuje pridobiti občutek ravnotežja, bo poganjalček prava izbira. Če je vaš otrok star med 3-6 let in je navdušen nad avtomobili, mu podarite Električni avtomobil. Ta ne bo le varna zabava zanj ampak tudi zabava za vas, ko jih boste gledali popolnoma navdušene.

Nekateri pravijo, da je za razvoj domišljije prava stvar Gugalnica. Da se bo lahko zabavalo več otrok hkrati, pa jim dodajte še recimo Tobogan. Za varno igranje in norčije ter vašo brezskrbnost, poskrbite da bo dvorišče ali vrt zagrajen. Na vrt se dobro podajo Lesene ograje. Da bodo padci ublaženi, poiščite Varnostne talne plošče med Talnimi oblogami. Otroke je pa vseeno potrebno imeti na očeh. Da jih boste lahko opazovali v sproščenem okolju preverite Vrtno pohištvo. Če pa se želite tudi vi zabavati, razmislite o Igrah na prostem, Trampolinu ali Gugalnici in bodite otrok tudi vi na vsake toliko.

Za notranje prostore pa bo tudi primerna kakšna Gugajoča igrača. Za prijetno otroško sobo jo obogatite z Igračami. Da bo otroško spanje udobno, pa poskrbite za dobro Otroško posteljo. Da se ne “prekucne” z nje pa namontirajte še Varnostno ograjico.