Prikazujem 1–32 od 21056 izdelkov

VRTNO POHIŠTVO

Vrtno pohištvo, se strinjaš, da ni boljšega od ležernega počitka na domačem vrtu?
Potem gotovo veš, kaj vse sodi na prijeten in udoben vrt, a izbira je lahko zaradi široke ponudbe zelo težavna. Poenostavi si odločitev in še pred nakupom preveri, kaj vse ti je na voljo in med seboj primerjaj različne kose.

Med vrtnim pohištvom lahko najdeš vrtne garniture, mize, klopi, stole in vrtne ležalnike, poleg tega pa tudi vrtne gugalnice, senčnike in paviljone, tende, markize in pergole ter dodatno opremo za vrtno pohištvo, ki zajema zaboje za blazine, blazine, držala za mreže, zaščitne prevleke, podstavke in prevleke za senčnike.

Za udobno sedenje na vrtu lahko najdeš klasične, zložljive ali viseče stole vseh velikosti, od pručk do stolov z visokim naslonom. Izdelani so iz različnih materialov, od lesa do tekstila, aluminija ali umetnih mas. Tudi sedežne garniture, s katerimi ubiješ več muh na en mah, ponujajo veliko možnosti – izbiraš lahko med različnim številom stolov ali klopi, najdeš pa lahko tudi modele s kotnimi klopmi ter celo počivalnikom za noge.

Med ležalniki ni izbira nič kaj manj pestra. Nekateri so zložljivi, drugi imajo vgrajen senčnik, tretji celo prostor za shranjevanje brisač. Razlikujejo se tudi po obliki, saj so določeni modeli prav posebej oblikovani za udoben počitek in popolno sprostitev.


Uredite svoj vrt v sanjsko oazo s pomočjo vrtnega pohištva.
Narava je pomemben del našega življenja, saj izhajamo iz nje. Zato, če le imamo na voljo delček narave, ga lahko uredimo tako, da nam pomeni zelo veliko. Lahko postane priložnost, da si oddahnemo. Naš mali raj na zemlji. Lahko postane prostor druženja, kjer lahko povabimo bližnje na kakovostno druženje pod soncem, ali v senci. Vrtno pohištvo dobro prispeva k uredtvi vašega vrta in od vas je odvisno kakšen ambient bo vrt vzbujal. Sproščujoč ali zabaven? Lahko pa tudi oboje!
Zložljiv vrtni stol trdna tikovina
Zložljiv vrtni stol trdna tikovina
Vrtno pohištvo (Ležalniki, Vrtne garniture, Vrtne klopi, Škatle za shranjevanje...) bo poskrbelo, da bo tudi vaš vrt postal prostor za druženje in preživljanje prostega časa. Vrtne garniture ustvarijo ambient dnevne sobe v kombinaciji s svežim zrakom in zelenjem. Če pa si želite bolje opremiti vašo dnevno sobo, pa si oglejte Sedežne garniture. Z Visečimi mrežami lahko poskrbite za druženje v rahlem guganju, kar lepo priskrbi k dobri volji in dobro preživetemu času. Mogoče pa izberete Ležalnike, tako da si lahko poleti sami priredite svojo malo plažo. Važno je sonce, kakšna dobra knjiga in limonada.Z Bazenom bo pa še lažje.