Prikazujem 1–32 od 1300 izdelkov

STRUKTURE NA PROSTEM

Strukture na prostem nam omogočajo
razne aktivnosti kot so prireditev raznih dogodkov, tekmovanj in druženj na prostem ko je preveč ljudi za zaprt prostor ali ker je zunaj preprosto lepše.

Za takšne namene je Šotor za zabave idealna izbira. Na voljo so v različnih velikostih za različno število udeležencev. Lahko gre za popolnoma zaprte šotore, za takšne, ki imajo mrežaste stranice ali odprte stranice. Nekateri so tudi pop-up zložljivi za hitro postavitev.

Za nekatere dogodke pa so dovolj tudi Paviljoni. Ti lahko služijo le kot senca in kot nekakšna označba centra dogajanja, recimo poroke, lahko pa tudi dajo celotnemu dogajanju na prostem neko obliko in občutek prostora. Paviljon lahko služi tudi le estetskemu namenu.

Za vse dogodke zabavne narave, vam priporočamo, da poskrbite za pravšnjo mero zabave v naprej, tako da bo vedno nekaj držalo dogajanje prijetno. Idejo za temo zabave in vse možne aktivnosti smo prepričani, da boste dobili pri ogledu Ustvarjanje in zabava.

Želite paviljon, šotor ali kateri koli prostor ob praznvanju malo opremiti? Oglejte si Zabava in praznovanje.

Strukture na prostem pa niso le šotori. Vrtna lopa je ena takšnih struktur. Ta skrbi za red med vrtnimi orodji in boljšo funkcionalnost celotnega vrtu. Mogoče pa iščete Lopo za smetnjake? Vrt je prostor s katerim smo lahko ustvarjalni in igrivi. Pri oblikovanju našega vrta lahko uporabimo tudi Vrtne loke, brajde in perbole. Te bodo vrtu dale bolj poln občutek. Če želite vrtu dodati element igrivosti pa bo za to idealen Vrtni mostiček.