Prikazujem 1–32 od 1447 izdelkov

PISARNIŠKO POHIŠTVO IN OPREMA

Pisarniško pohištvo in oprema, pisarna je prostor kjer se posel ureja. Naj bo vaša pisarnaveč


urejena prav tako. Na človekovo produktivnost zelo vpliva prostor v katerem dela. Če opremljate pisarno za vas ali za vašo ekipo, poskrbite da bo v njej pravo vzdušje. Pisarnišk pohištvo in oprema vam bosta pri tem v veliko pomoč.
Neko središče vsake pisarne predstavlja Pisalna miza. Urejena pisalna miza je podlaga za organizirano delo. Če je del vašega dela tudi risanje, vam priporočamo ogled Pisalnih in risalnih miz. Imate nekoga v družini, ki rad riše? Podarite mu risalno mizo in ga spodbudite k napredku!

Pisarniško pohištvo in oprema bodo dale dobro podlago za dobro opravljeno delo. Da bo delovno mesto vabljivo in bo v njem čas hitreje minil, je dobro poskrbeti za estetiko prostora, to lahko naredite z različno Dekoracijo.

Poskrbite tudi za pravo svetlobo v vaši pisarni. To lahko regulirate z Razsvetljavo in z naravno svetlobo, ki prihaja skozi okna. Izberite prava senčila za vaša okna. Na okna pisarne se ponavadi najbolje podajo Žaluzije in rolete.

K ohranitvi fokusa in kvalitetno opravljenemu delo bodo pripomogli Pisarniški pripomočki.K ohranjanju organizacije bodo pripomogle Pisarniške in arhivske omare. Potrebujete na vašem delovne mestu Garderobne omare na ključ? Primerne so za kakršno koli zgradbo kjer se ljudje zadržujejo več časa, še posebej če njihovo delo zajema nošenje uniforme. Recimo za delo v kuhinji, trgovini ali proizvodnji. Primerne in zelo uporabne so pa tudi za v fitnes in druge športne centre. Potrebujete mogoče Športno opremo?