Prikazujem 1–30 od 42 izdelkov

KOVČKI IN TORBE

Se odpravljate na počitnice ali pa greste na pohod?več


Dobro se opremite in se prepričajte, da imate vse, kar potrebujete. Kovčki in torbe pa bodo poskrbeli, da bodo vse potrebščine lepo pospravljene in organizirane. Tako boste lahko ves čas mirni in pripravljeni. Odvisno je kakšno torbo ali kovček potrebujemo od tega s kakšnim namenom in kam se odpravljamo. Za daljša potovanja je vedno tobro imeti vsaj dve torbi oz kovček in torbo. Tako boste v eni hranili manjše potrebščine, kaj za pod zob in kaj za preoblečt. Za krajša potovanja pa ponavadi zadostuje le en kos prtljage.

Za vse pohodnike, raziskovalce in navdušence narave, pa je dobro, da je Nahrtbik iz trpežnega, a lahkega materiala. Prav tako je dobro, da ima veliko zunanjih žepov oziroma predalov za shranjevanje. Potovalke bi znale biti zanimive vsem, ki prioritizirate funkcionalnost. Za vse lete, počitnice ali odpravo z avtom za dlje časa pa bodo po vsej verjetnosti najboljši Kovčki. Če vas je več, ali pa potrebujete veliko prtljage, pa lahko izberete tudi set kovčkov in potujete v stilu.

Potrebujete doma več prostora za shranjevanje oblek in vseh modnih dodatkov? Potrebujete mogoče popolnoma novo Garderobno omaro? Si želite le dodaten kos pohištva za shranjevanje, recimo izvensezonskih stvari? Preverite Shranjevanje in organizacijo in se organizirajte kot si želite. Razmislite tudi o Skrinji za shranjevanje. Ne bo le shrambna enota vendar tudi stilski dodatek vaši sobi. Da bodo že nošena oblačila pri roki, a pospravljena razmislite o Stojalih in lutkah za obešanje oblačil.