Prikazujem 1–32 od 41 izdelkov

VOZIČKI ZA OTROKE

Vozički za otroke pojdite s svojim dojenčkom ali malčkomveč

kamorkoli in jim popestrite dneve, napolnite njihova pljuča s svežim zrakom, sebi pa privoščite sprehod.

Danes si starševstva ne predstavljamo več brez vseh pametnih pripomočkov in udobnosti sodobnega sveta. Zibelka, oziroma prostor, kjer dojenček varno počiva, pa je vendarle tista najosnovnejša stvar, katere začetek obstoja je po vsej verjetnosti skupaj s človeškim. Čim je prišlo kolo in z njim Vozički za otroke, pa so malčki v zibelki dobili novo priložnost. Zaspijo lahko tudi na sprehodu in gredo z mamico ali atekom skoraj kamorkoli. Zato si izberite takšnega, ki bo vam in vašemu dojenčku najbolj ustrezal.

Za vse mlade ali nove starše, priporočamo, da razmislite o 3-v-1 vozičkih, ki služijo prav tako kot lupinica. Za malčke, ki lahko sedijo in za malo večje malčke, ki že hodijo, vendar se hitro utrudijo, pa so zelo praktični zložljivi vozički. Mlade in že “zvežbane” mamice, poskrbite za svoje dobro počutje med dojenjem z Blazinami za dojenje.

Da se bodo vaši nagajivčki počutili varno v svojem domu in slučajno ne zavili proti stopnicam prehitro, poskrbite za Varnost otrok. Pomagajte si tako, da namontirajte na nevarnejši predel varnostna vratca.

Imate na vašem dvorišču ali vrtu Otroška igrala? Zmanjšajte možnost poškodb z varnostnimi Talnimi ploščami. 

Otroci so zakladi življenja, vendar imajo za nas odrasle na žalost včasih kar preveč energije in idej, ki bi jih lahko za njih izpeljali. Odpočijte si od napornih dni. Načinov je več, če pa vam zmanjka idej so super Masažni aparati. Kaj pa če dom opremite z novim počivalnikom, ki vas bo še zmasiral? Preglejte še Električne masažne stole.