Prikazujem 1–32 od 3467 izdelkov

STOLI

Stoli so velik del našega vsakdana, izbira je pestra. več

 Oglejte si ogromen izbor modernih, klasičniih in vseh stolov vmes! Različne priložnosti kličejo po različni izbiti. Barski stol je prava kombinacija z barsko mizo ali z visokim pultom, kjer si lahko zjutraj pripravite zajtrk na moderni način.

Za vse ostale obroke, še posebej za tiste, ki jih imamo skupaj, pa je potrebno poleg kvalitetne mize imeti še dobre jedilne in kuhinjske stole . Takšne, ki zapolnijo vaš prostor in vam omogočajo udoben krajši počitek ali prijeten obed. Po napornih dnevih pa včasih potrebujemo še tisto nekaj več kot se le vsesti na stol. Za globji počitek pa so idealni električni masažni stoli. Ko si izberete svojega, vas bo po napornem dnevu zmasiral od glave do peta, ni dvakrat za rečt da boste zaspali.

Za počitek in posedanje kjerkoli pa so vam na voljo Zložljivi in brez naslonjala. Prav tako imamo na voljo stole iz 100% bambusa, ki bodo prostoru dodali naraven izgled.  Za vse “chill” ljudi in gamer-je pa so na voljo Stoli za igranje igric v rdeči, modri, zeleni in sivi barvi. Gugalnik iz umetnega usnja predstavlja izjemno udoben prostor za sedenje, branje, gledanje televizije ali pa za sproščanje. Stol ima vgrajen sistem za predvajanje glasbe z 2/3D zvočniki na ramenskem in hrbtnem delu, kar bo zagotovilo resnično izjemno glasbeno izkušnjo.