Prikazujem 1–32 od 112 izdelkov

JEDILNE GARNITURE

Jedilne garnture za harmonično in edinstveno notranjo jedilnico.več

Namesto, da posamično izbirate kose pohištva in tvegate pomanjkanje sloga, izberite celoten komplet. Jedilne garniture bodo poskrbele, da lahko obeduje več ljudi hkrati. Bodisi v domačem okolju ali večjih jedilnicah.

Ne glede na to za kateri prostor izbirate jedilne garniture je izbor dovolj velik. Kaj boste izbrali je odvisno od tega kaj vam je najbolj pomembno. Za nekatere je pomembna le funkcionalnost in kakovost. To vam zagotavljajo da imajo vse. Če želite, da ima jedilnica še eleganten prizvok, ste prav tako na pravem mestu.

Za manjša stanovanja, kjer je ključnega pomena, da dobro izkoristite prostor, je ena od možnosti

barska miza Z barskimi stoli. Je elegantna, sodobna v oblikovanju in se bo prilegala vsakemu slogu. Set jedilnice iz borovega lesa se bo zlila v svetle notranjosti in dodala zračnost. Set za kosilo, linijski stoli in steklena miza so čudovito oblikovane s sijajem vaše jedilnice. V kuhinjo lahko postavite tudi zložljivi jedilni set, če nimate prostora za večje komplete in iščete udobje ter praktičnost.

Razmislite, kako želite uporabiti prostor in kateri slog notranjosti želite, zato ustrezno izberite pohištvo. Ne glede na to, ali iščete eleganco, praktičnost ali preprostost ali popolno kombinacijo zgornjega, boste vse našli pri nas.

Želite sami izbrati pravi par stolov in mize? Preglejte stole kot so Jedilni in kuhinjski stoli za najdbo pravega stola v jedilnico. Izbor Jedilnih miz je prav tako pester, tako da je izbira idealne kombinacije neizbežna. Iščete mogoče zunanje jedilne garniture za poletne obede na vrtu? Preverite Vrtne garniture.

Preloader