Prikazujem 1–24 od 688 izdelkov

AVTOMOBILIZEM

V današnjem tempu je pomembno, da smo vednoveč


dobro pripravljeni za potrebne premike in opravila. Avtomobilizem  je danes že kar dobro dodelan. Z varnostnimi sistemi je vožnja bolj predvidljiva in zanesljiva. Poskrbeti pa je treba tudi za redno vzdrževanje vozila. Pozimi pa je treba poskrbeti tudi za pravilen dezen gum, včasih pa je potrebno dodati še Snežne verige.

2 x Snežne Verige za Avtomobilske Gume 12 mm KN
2 x Snežne Verige za Avtomobilske Gume 12 mm KN

Iščete mogoče vozilo za drugačne namene kot vožnjo po cesti, recimo stroje ali drugačno Industrijsko opremo? Preverite Dvigalke in viličarje. Za vso dodatno opremo, ki pride prav v marsikateri delavnici, si preglejte Orodje. Ta kategorija zajema orodje za različna opravila, zato je izbor širok. Sami skrbite za motor vašega avtomobila? Preverite Orodje za motorno olje. Da bo vaša delavnica ali garaža lepo urejena in orodje organizirano, poskrbite za Shranjevanje in organiziranje orodja.  Ste ob lepem vremenu raje aktivni zunaj, na svežem zraku? Priskrbite si Vrtno lopo in tako prostor, kjer boste lahko pospravili orodje in pripomočke, ki jih pogosto uporabljate zunaj.

Ste mlad voznik in imate končno svoj avto? Poskrbite zanj tako, da vam bo lepo služil in z njim ne boste imeli preveč težav. Če ste imeli dostop do avtomobila, medtem ko ste živeli doma, obstaja velika verjetnost, da so vaši starši poskrbeli za njegovo vzdrževanje ali pa so vas opominjali kdaj ga je potrebno odpeljati na tehničnega. Ko postanete samostojni, vzdrževanje avtomobila postane vaša odgovornost. Da, lahko je drago in dolgotrajno, toda naložba, ki jo boste danes vložili, vam bo prihranila denar jutri.