Prikazujem 1–32 od 33 izdelkov

AUDIO

Nekateri pravijo, da je celotno življenje ena samaveč


melodija. Ne glede na to, ali se s tem strinjamo ali ne, si vsakdo kdaj poželi nekaj umirjenih ali bolj poskočnih tonov za prireditev boljšega vzdušja in počutja. Audio in Video sta glavna vira širjenja informacij v današnjem času. Zato je pomembno, da smo dobro opremljeni z audio opremo, tudi če le za to, da poslušamo zabavne oddaje ali le glasbo.

Radio je v času video napredka rahlo izgubil svojo priljubljenost in pomembnost, vendar je vsekakor izjemno uporaben. Avtomobili ga imajo že tovarniško vstaljenega, vendar radio ni omejen le na avto. Lahko je dobra ideja za budilko, tako da lahko slišite vse pomembne novice ali najljubšo postajo med tem, ko se oblačite.

Ste v koraku s časom? Potem veste, da je telefon danes praktično skoraj vse kar potrebujemo – dostop do interneta in s tem do funkcij, ki jih telefon ponuja. Lahko se znajdete v neznanem mestu in poslušate karkoli, med tem ko ste na poti. Marsikdo ima rad Rekreacijo na prostem, saj je prijetno biti na odprtem, vendar pa so Slušalke tiste, ki vam dajo občutek zasebnosti in lastnega prostora. Bodisi majhne bluetooth slušalke ali velike naglavne slušalke za izjemno izkušnjo. Za druženja in boljši ambient večjih prostorov, pa so nepogrešljivi Zvočniki.

Napredek tehnologije se najbolj pozna pri otrocih in načinu učenja ter razumevanja sveta okoli njih. Prav je, da so dosti v stiku s fizično stvarnostjo in da jih pri tem spodbujamo. Ne bi bilo prav, če bi jim onemogočali tehnologijo, saj je ta lahko temelj njihovega uspeha. Tablice pridejo pri otrocih še najbolj prav zaradi priročne veikosti zaslona.