Prikazujem 1–32 od 317 izdelkov

KAMPIRANJE

Za vse, ki si želite uživati v naravi več

več, kot le eno popoldne.
Preživetje v naravi je bil včasih velik izziv za prebivalstvo. Z razvijanjem tehnologije in modernizacije skoraj celotnega sveta, preživetje v naravi, za večino, ne predstavlja nobenega izziva več. Razlog za to pa je, ker tega preprosto ne potrebujemo. Ko pa imamo za to dobro opremo in smo pripravljeni na izzive narave, pa je lahko preživljanje nekaj ur ali dni v naravi pravo doživetje! Da boste zares dobro pripravljeni na izlete v naravo kot sta Kampiranje in pohodništvo, se dobro opremite!

Izberite si dovolj velik in prostoren Šotor za vse, ki se odpravijo z vami. Da bo spanje udobno in boste zjutraj pripravljeni na nove dogodivščine, poskrbite z Spalnimi blazinami. Lahko pa izberete tudi Spalne podloge. Za pravo mero toplote pa poskrbijo Spalne vreče. Da se boste lahko odpočili tudi čez dan, pa preverite še ostalo ponudbo Pohištva za kampirane. Za sedenje na prostem pa preverite Oddeje za uporabo na prostem.

Kampiranje in pohodništvo pa sta še bolj zanimiva, če sta združena še z ostalimi aktivnostmi. Radi streljate ali lovite? Kampiranje je za to idealna priložnost. Preverite opremo za Lov in streljanje. Ni potrebno, da pri tem ranite kogarkoli, če uporabljate Strelske tarče. Želite uloviti večerjo? Ribolov. Kampirate mogoče ob morju ali veliki reki? Preverite ponudbo Športne opreme za Vodne športe

Greste kampirat na morje z celo družino? Imate vse za vaše malčke? Bo pot do plaže malo daljša in potrebujete Voziček? Preverite ponudbo Za otroke.