Prikazujem 1–32 od 99 izdelkov

TELOVADBA IN FITNES

Telovadba in fitnes je pomemben del našega vsakdana, da bo izvajanjeveč


različnih vaj pravilna, vam pri tem pripomorejo pripomočki za telovadbo in fitnes. Danes se vse več ljudi zavzema za zdravo življenje. Marsikdo pa si želi izboljšati tudi svojo postavo. Da je spremljanje in ustvarjanje napredka lažje, je boljše, če imamo vse ali vsaj osnovo telovadne opreme doma. V kategoriji Telovadba in fitnes najdete pripomočke za vaš domači fitnes.

Za rast in oblikovanje mišic je potrebno imeti pravo opremo in prav pristop. Dvigovanje uteži je dobro poznana metoda za jačanje mišičnih tkiv. Da bodo mišice enako močne na obeh straneh vertikalne osi telesa, ne zanemarite ravnotežja. Brez občutka ravnotežja v telesu niti vaj ne morete dovolj pravilno izvajat in tako tvegate dobre rezultate ter obrabo vaših vezivnih tkiv in sklepov. Naprave za treniranje ravnotežja vam bodo pomagale vzpostaviti občutek uravnoteženega gibanja vašega telesa in tako tudi dobro držo. Če uporabljate le proste uteži, je dobro imeti Vadbeno klop. Ta vam bo pomagala pri izvedbi vaj in vam zaradi svoje strukture omogočila izvedbo različnih pozicij in tako treniranje različnih mišic. Domačem fitnesu pa dodajte še Kardio napravo in tako poskrbite za pravšen utrip srca, da bo vaše telo pokurilo čim več odvečne maščobe.

Iščete šport drugačne narave? Preverite pestro izbiro izdelkov in pripomočkov za Rekreacijo na prostem in vnesite zadostno količino gibanja v vaše življenje. Ste ljubitelji Vodnih športov?

Pravo mero gibanja pa je za zdravega in gibčnega človeka treba spodbujati že pri rosnih letih. Da se bodo vaši otroci dovolj gibali, jim postavite Otroška igrala in tako v njih vbudite jubezen do športa.