Prikazujem 1–32 od 3417 izdelkov

SENČNIKI

Senčniki poskrbijo za željeno senco in koži prijazno poletje Za senco je potrebno poskrbeti, saj je sonce zelo močno in zdravstvene smernice priporočajo izogib soncu od 11. do 16. uro med poletjem. Takrat pa vendarle prija veliko biti zunaj, še sploh otroci se želijo družiti in zabavati maksimalno v času šolskih počitnic. Naj sonce ne bo ovira.

Senčniki zavarujejo nas, vendar vsak zunanji prostor prav tako potrebuje dobro zaščito, če ga želimo ohranit in negovat. Nadstreški obvarujejo vso pohištvo, ki ga pokrivajo tako, da preprečijo izgubo barve zaradi vplivov sonca. Vratni nadstreški vas pa dobro ščitijo tudi pred dežjem, še posebno takrat ko se vračate domov in se vam ključi kot nalašč izmikajo.

Za senco na vrtu pa so odlični Previsni senčniki, Senčna jadra ali Tende. Za vaš Vrt lahko izberete viseče senčnike ali vrtljive na drogu. Lahko pa tudi izberete par Ležalnikov z že vstavljenim senčnikom. Ali mogoče postavite senčno jadro čez vašo Vrtno garnituro, tako se boste lahko sproščali ali obedovali z vašo družino ali prijatelji na udobnem in v senci.

Včasih potrebujemo na vrtu, terasi ali balkonu tudi malo več zasebnosti ali želimo mogoče prostor razdeliti. Takrat dobro služijo senčniki kot so Stranske tende, platna in mreže. Za balkone in terase priporočamo zložljive Tende. Lahko izbirate med takšnimi z ročnim zapiranjem ali z motornim zapiranjem. Na voljo so v različnih barvah in tudi v ikoničnem rebrastem vzorcu. Za vaš balkon lahko izberete tudi dimenzijsko prilagojene Balkonske stranke tende.