Prikazujem 1–24 od 56 izdelkov

DOJENČKI IN MALČKI

Ovijte njihovo življenje v občutek varnosti in radosti.več


Začetek življenja je zelo krhek in nedolžen. Za novorojenčke moramo lepo in skrbno poskrbeti, čeprav to niti ni tako težko, ko so tako srčkani. Težje je včasih za njih ne skrbeti, saj včasih to starši za malo večje otroke počnemo še preveč. Dojenčki in malčki pa vsekakor potrebujejo našo popolno pozornost in skrb, da lahko raziskujejo ter spoznajo svet in sebe brezbrižno in varno. Opremite se z vsem kar potrebujete, da boste to lahko omogočili njim, sebi pa starševstvo olajšali.

Plišasti otroški stol slon sive barve
Plišasti otroški stol slon sive barve

Za vse mamice, ki dojite, imamo za vas v ponudbi Blazine za dojenje. Z njimi si boste olajšale vse tiste večere in noči, ko boste utrujene. Kaj ni naravnost krasno, ko se dete končno umiri in je tik pred spancem, vas pa vse boli, ker ste v neprijetni pozi že čisto predolgo? Seveda ni, preprečite si takšne neprijetne trenutke in poskrbite zase.

Ste že našli pravi voziček za vas? Preverite ponudbo Vozičkov in najdite pravega za vas in starost vašega otroka. Za malo večje malčke, ki se že učijo hodit, so zelo uporabni zložljivi vozički, ki bodo vedno pri roki al kar v avtu in priskočili na pomoč, ko se bo vaš otrok že utrudil in potreboval svoj počitek. Za vse novorojenčke pa je dobro zbrati kar 3-v-1 kombinacijo in poskrbite še za lupinico, ki jo potrebujete v avtu.

Da se bodo dojenčki lepo počasi uvedli v svet in gibanje v njem, je dobro imeti “postajo” za njih kjer si ogledujejo in grizejo stvari okoli njih. Označite ta prostor po tleh z igralno preprogo, ki jo najdete med Igračami za dojenčke. Da malček kam ne pade, pa zavarujte prostor z ograjico ali varnostnimi vrati, ki jih najdete v kategoriji Varnost otrok.

Da bodo vaši malčki pogumni in aktivni, pa poskrbite za aktvinost tudi zunaj z Otroškimi igrali.