Prikazujem 1–32 od 2766 izdelkov

OGRAJE

Ograje okoli hiš in okoli vrtu imajo običajno varnostno vlogo, lahko pa imajo tudi estetsko. več

  Vrtne ograje v naši ponudbi so prilagojene vsaki od teh vlog. Najpreprostejša in najpogostejša rešitev je lesena ograja. WPC palice ali lesene impregnirane letvice bodo odlično služile namenu, ponujamo pa jih v različnih dimenzijah.

Za največjo varnost so vam na voljo tudi žičnate z trni ali panelne ograje. Za prehode uproabljamo vrtna vrata,  ki jih imate na voljo v enovratnih ali dvovratnih variantah.
Ograde so primerne tudi za ogrado hišnih ljubljenčkov, poljskih pridelkov in vrtov. Če je vaš vrt sestavljen iz več manjših cvetnih površin, jih obložite s plastično, nizko cvetlično ograjo. Zelo zanimiva izbira je bambusova vrtna ograja. Odlično se bo ujemala z dvojnimi ali enojnimi vrati za ograjo iz lesene ograje. Če vam je všeč videz majhnih primestnih ameriških hiš filmov, izberite zaokrožena vrata. Na enem mestu so številne možnosti, za postavitev vaše ograde pa uporabite stebričke za ograjo

A se naj postavitve ograje lotim sam?
Ni nujno, da je projekt dolgotrajen, lahko je tudi zabaven. S predhodno sestavljenimi deli lahko tudi najbolj neizkušeni domači mojstri brez težav zgradijo ograjo iz lesa. Trik je v tem, da predhodno preprosto sestavite ustrezne letve in materiale in sledite določenim navodilom.
Ena od prednosti samostojne namestitve je, da vam ni treba plačati podjetju stroškov dela, kar je eden glavnih razlogov, zaradi katerega večina ljudi odloči stvari vzeti v “svoje roke”.

V naši ponudbi imate tudi lesene vrtne ograde iz impregnirane borovine ali  iz babmusa.